Skriv ut

Skapa PDF

Fakturavägen 2, Veddesta

järfälla

Modern lokal i lättillgängligt läge.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor, Lager/Logistik
Storlek: 311 - 311 m²
Karta

Information

Planlösning

Utförande

Byggår

2012

Planlösning

Fakturavägen ligger lättillgängligt från E18 med bil, liksom pendeltåg och buss som finns inom promenadavstånd. I huset sitter idag välkända företag såsom Dekra Bilprovning, AD Bilverkstad, Ecoshine m.fl. Lokalen har en stor markport samt en separat representativ kundentré. Enkelt för lastbil vid lastning och lossning. Lokalen passar utmärkt som showroom, verkstad eller lagerverksamhet. Oljeavskiljare finns. Parkering direkt utanför lokalen. Invändigt är lokalen en modern, öppen och effektiv yta med ca 230 m2 i markplan med upptill 6,5 m i takhöjd. På tillhörande entresol om ca 81 m2 kan kontor, omklädnad, pentry och pausutrymmen förläggas. Tillträde enligt överenskommelse.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Övrigt 311 311

Omgivning

Närservice

Denna yta är för dig som vill vara mitt i ett industriområde samt i ett strategiskt läge av norra Stockholm. Industriområdet har ett utbud av lunchrestauranger, bensinstationer och mindre affärsverksamheter. Du har även Barkarby med dess handelsplats samt Jakobsbergs centrum inom några kilometers avstånd.

Kommunikationer

Veddesta industriområdet ligger alldeles intill E18 vilket gör det mycket lättåtkomligt med bil. Och restiden till Stockholms Central är knappa 20 minuter. Gällande parkeringsmöjligheterna har vi tänkt till både för dig och din kund och platser finns i direkt anslutning till fastigheten. Vill du ta dig kommunalt till området är det att åka buss från bussanknytningarna vid de närmsta pendeltågsstationerna i Barkaby och Jakobsberg. Även bussförbindelse till Vällingby är nära, där anknytning till gröna linjens tunnelbana finns.

Sökhjälp