Skriv ut

Skapa PDF

Doktor Westrings gata 5, Centrum

göteborg

Trevligt kontor i Guldheden med närhet till bra service.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor

Hyra: Hyresuppgift

Storlek: 138 m²

Tillträde: Enligt överenskommelse

Karta

Information

Beskrivning

Ljus och fin lokal i markplan i Guldheden strax utanför vägtullarna. Lokalen ligger i botten på ett bostadshus med närhet till Dr Fries Torg. I lokalen finns pentry och toalett samt ytor lämpliga för kontor.

Utförande

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 138

Omgivning

Omgivning/natur: Guldheden gränsar i söder till Mölndal, i väster till Sahlgrenska sjukhuset och Medicinareberget, i norr till Annedal och Vasastan och i öster till Landala, Chalmers Tekniska Högskola och Johanneberg. Guldheden skapades under 1940- och 1950-talen då Göteborgs Stad byggde nya bostadsområden. Guldheden visar idag på arkitektur typisk för 1950-talets folkhem med sin grund i 1930-talets funktionalism. Guldheden har likheter med Vällingby i Stockholm som ofta lyfts fram i 1950-talets svenska arkitektur.

Närservice: Lokalen ligger i närheten av Dr Fries Torg som erbjuder ett stort service utbud. Läs mer om vilka verksamheter som finns vid torget och vad som händer på www.drfriestorg.se.

Kommunikationer: 10:ans spårvagn går till hållplats Dr Sydows gata som ligger på gångavstånd från lokalen. För tidtabeller och reseplanering i Göteborgsområdet: Västtrafiks kundtjänst, telefon 0771-41 43 00 www.vasttrafik.se www.trafiken.nu.

Sökhjälp