Skriv ut

Skapa PDF

Hjulhamnsgatan 3, City

malmö

Rumsindelad kontorslokal med modern standard.

Fakta

Typ av ledig lokal

Kontor

Hyra: Hyresuppgift

Storlek

200 - 470 m²

Karta

Information

Beskrivning

I Malmös hjärta och på bästa A-läge vid representativa Lilla Torg kan vi erbjuda denna lokal om 470 kvm. Renovering pågår i lokalerna där nya ek-golv läggs i alla rum, ljus klinker i korridor, nytt kök och ny armatur. Lokalen har idag 14 rum, flera med brutet innertak och takfönster. Rummen kan öppnas upp om kunden så önskar. Våningen på plan 3 når man via hiss eller trappa. Kontoret har nytt kök med stor yta för bord och stolar, som även kan användas för stormöte eller hörsal. 2 WC & 1 dusch. Fiberoptik är installerad i fastigheten. Det är lätt att köra till fastigheten och i källaren finns möjlighet att hyra parkeringsplats med hiss direkt upp till lokalen. Dessutom är det nära till Centralen med kommunikationer såsom citytunnel, tåg, buss och taxi. Tillträde kan ske enligt överenskommelse.

Planlösning

Utförande

Våningsplan

3

Planlösning

Välplanerad planlösning med många rum. Få bärande väggar.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 200 470

Omgivning

Omgivning/natur

Att sitta vid Lilla Torg ger många möjligheter och bekvämligheter. Det är förutom ett representativt läge att bjuda in kunder till även en attraktiv arbetsmiljö för de anställda. Under sommarhalvåret erbjuder Lilla Torg än mer puls och möjlighet att ta plats i solen på en av de många uteserveringarna.

Närservice

All tänkbar service finns i området. Förutom innerstadens alla butiker och restauranger finns även Hansahuset ett stenkast bort.

Kommunikationer

Nära till kommunala förbindelser. Det går bussar från Gustav Adolfs Torg och endast en kort promenad bort ligger Malmö Centralstation med citytunnel, fjärrtåg, buss och taxi.

Sökhjälp