Skriv ut

Skapa PDF

Jägerhorns Väg 8, Kungens kurva

kungens kurva

Butikslokal i attraktivt handelsområde.

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik

Hyra: Hyresuppgift

Storlek: 609 m²

Karta

Information

Planlösning

Utförande

Byggår: 1986

Planlösning: En öppen butikslokal i Kungens Kurva med inlastning i markplan till en mindre lageryta. Butiken har en egen kundentré och via fastighetens trapphus en separat personalentré. I lokalens bortre del finns 4 kontorsrum med fönster ut mot Smistavägen och IKEA. Ett mötesrum för 6-8 personer, pentry och pausdel finns i anslutning till dessa kontorsrum. Utanför finns gott om parkeringsplatser för de besökande. Dessutom har fastigheten ett bra skyltläge mot Smistavägen och IKEA.

Ytor Max Kr/m2/år
Butik 609

Omgivning

Närservice: Med Skandinaviens största handelsplats, Kungens Kurva, som granne har du ett stort utbud av diverse service, restauranger och shopping nära tillgängligt. Endast två minuters bilfärd bort finns ytterligare service i Skärholmen Centrum.

Kommunikationer: Fastigheten ligger knappt 500 meter från E4/E20 som gör det lättåtkomligt med bil. Flera bussar finns i området som tar dig till de större knutpunkterna. Närmaste tunnelbana är Skärholmen som ligger ca 1 km bort, lätt att ta sig till fots på trevliga gångbanor eller bussarna.

Sökhjälp