Skriv ut

Skapa PDF

Ingmar Bergmans gata 4, plan 2, City

stockholm

Citylokal med hög standard och toppenläge.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor

Hyra: Hyresuppgift

Storlek: 534 m²

Karta

Information

Beskrivning

Här på Ingmar Bergmans gata mitt i City erbjuds en kontorslokal med ett representativt läge och mycket god standard. Ljusa ytskikt och stilrena materialval i kombination med ljus och rymd. Lokalen är funktionell, yteffektiv och flexibel. Representativ entré från gatan. Snyggt trapphus med dubbla hissar. Garageplats i huset. Miljöklassat.

Planlösning

Utförande

Våningsplan: 2

Planlösning: Representativt, ljust och yteffektivt. Välkomnande entré intill konferensrum, kapprum och toaletter (det finns 3 toaletter och 1 dusch i lokalen). Helkaklade väggar och klinker på golv. I huvudsak öppen kontorsyta med kontorsrum och konferensrum i olika storlekar. Trevligt pentry med den maskinella utrustning som förväntas i en modern kontorslokal.Planritningen över lokalen är ett förslag på hur lokalen kan utformas. De foton som presenteras är exempelbilder.

Övrigt

Hiss: Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 534

Omgivning

Omgivning/natur: Närheten till Nybrogatan ger en lugnande småstadskänsla runt knuten. Endast ett par hundra meter till shoppingmeckat Hamngatan och Sergels torg. Till höger ligger Stureplan med sin dygnet-runt-puls.

Närservice: Allt det bästa Stockholm kan erbjuda inom shopping, hotell och restaurang. Nära till teatrar, konsertlokaler och arenor.

Kommunikationer: Buss, spårvagn, tunnelbana och taxi på minuten från kontoret till hela Stockholm. Roslagsbanan nås med buss, tunnelbana eller 15 minuters promenad genom lummiga Humlegården.

Sökhjälp