Skriv ut

Skapa PDF

Ingmar Bergmans gata 4, plan 2, City

stockholm

Trevlig lokal endast 300 meter från Stureplan. Dubbla entreér som möjliggör extern och intern uppdelning. Gemensam terass finns på innergården.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 534 m²
Karta

Information

Beskrivning

På Ingmar Bergmans gata mitt i City har ni nu möjlighet att hyra en kontorslokal i ett mycket populärt läge. Flexibla ytor och god standard. Ljusa ytskikt och stilrena materialval i kombination med ljus och rymd. Lokalen är funktionell, yteffektiv och flexibel. Planlösningen går att kombinera om ni behöver både separata kontorsrum och kontorslandskap eller en större del landskap. Möjlighet till 2 entreér så ni kan dela in lokalen i en extern del för besökare/kunder och en intern del för personal alternativt om ni är 2 företag som behöver kunna sitta i samma lokal men ändå avskilt från varandra. Representativ entré från gatan. Snyggt trapphus med dubbla hissar. Garageplats i huset. Miljöklassat. Gemensam terass finns på innergården. Förråd finns i fastigheten i olika storlekar.

Planlösning

Utförande

Våningsplan

2

Planlösning

Representativt, ljust och yteffektivt. Välkomnande entré intill konferensrum, kapprum och toaletter (det finns 3 toaletter och 1 dusch i lokalen). Helkaklade väggar och klinker på golv. I huvudsak öppen kontorsyta med kontorsrum och konferensrum i olika storlekar. Trevligt pentry med den maskinella utrustning som förväntas i en modern kontorslokal.Planritningen över lokalen är ett förslag på hur lokalen kan utformas. De foton som presenteras är exempelbilder.

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 534

Omgivning

Omgivning/natur

Närheten till Nybrogatan ger en lugnande småstadskänsla runt knuten. Endast ett par hundra meter till shoppingmeckat Hamngatan och Sergels torg. Till höger ligger Stureplan med sin dygnet-runt-puls.

Närservice

Allt det bästa Stockholm kan erbjuda inom shopping, hotell och restaurang. Nära till teatrar, konsertlokaler och arenor.

Kommunikationer

Buss, spårvagn, tunnelbana och taxi på minuten från kontoret till hela Stockholm. Roslagsbanan nås med buss, tunnelbana eller 15 minuters promenad genom lummiga Humlegården.

Sökhjälp