Skriv ut

Skapa PDF

Ingmar Bergmans gata 4, plan 2, City

stockholm

Citylokal med hög standard och toppenläge.

Fakta

Typ av ledig lokal

Kontor

Hyra: Hyresuppgift

Storlek

534 m²

Karta

Information

Beskrivning

Här på Ingmar Bergmans gata mitt i City erbjuds en kontorslokal med ett representativt läge och mycket god standard. Ljusa ytskikt och stilrena materialval i kombination med ljus och rymd. Lokalen är funktionell, yteffektiv och flexibel. Representativ entré från gatan. Snyggt trapphus med dubbla hissar. Garageplats i huset. Miljöklassat.

Planlösning

Utförande

Våningsplan

2

Planlösning

Representativt, ljust och yteffektivt. Välkomnande entré intill konferensrum, kapprum och toaletter (det finns 3 toaletter och 1 dusch i lokalen). Helkaklade väggar och klinker på golv. I huvudsak öppen kontorsyta med kontorsrum och konferensrum i olika storlekar. Trevligt pentry med den maskinella utrustning som förväntas i en modern kontorslokal.Planritningen över lokalen är ett förslag på hur lokalen kan utformas. De foton som presenteras är exempelbilder.

Övrigt

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 534

Omgivning

Omgivning/natur

Närheten till Nybrogatan ger en lugnande småstadskänsla runt knuten. Endast ett par hundra meter till shoppingmeckat Hamngatan och Sergels torg. Till höger ligger Stureplan med sin dygnet-runt-puls.

Närservice

Allt det bästa Stockholm kan erbjuda inom shopping, hotell och restaurang. Nära till teatrar, konsertlokaler och arenor.

Kommunikationer

Buss, spårvagn, tunnelbana och taxi på minuten från kontoret till hela Stockholm. Roslagsbanan nås med buss, tunnelbana eller 15 minuters promenad genom lummiga Humlegården.

Sökhjälp