Skriv ut

Skapa PDF

Infanterigatan 13, Stadsdel Norr

östersund

Kontorslokal i bottenvåning med hög takhöjd och bra skyltläge.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor, Kontorshotell, Övrigt
Storlek: 137 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Här finns möjligheten att själva få vara med och utforma er nästa kontorslokal. Lokalen har ett mycket bra skyltläge mot Infanterigatan. Möjlighet till parkering i anslutning till lokalen finns. Se förslagsskiss nedan på möjlig utformning av lokalen. Hör av er om ni vill ha mer information eller en visning av lokalen.

Utförande

Våningsplan

1 av 2

Antal rum

anpassningsbart

Planlösning

En lokal i ett plan (bottenvåning) som idag är utformad som en omklädnings-/dusch-/bastuyta som kan byggas om och bli en fin kontorslokal för din verksamhet.

Teknisk information

Uppvärmning

Fjärrvärme

Lokalen kan nås via

Möjlighet till egen entré antingen direkt från Infanterigatan eller från gården - eller varför inte både och om verksamheten behöver flera entréer!

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 137

Omgivning

Omgivning/natur

Område med mycket blandad bebyggelse - såväl bostäder av alla sorter som kontors- och skolbyggnader. På promenadavstånd finns Östersunds skidstadion med rekreationsmöjligheter såväl sommar som vinter.

Företag i närheten

Arbetsförmedlingen, Östersunds Kommun, ATEA, Trivselhus, Jemtska AB, PEAB Sverige AB, Trafikverket, Redovisningshuset.

Parkeringsmöjligheter/garage

Möjlighet till några markparkeringsplatser på gården bakom byggnaden, i övrigt finns gott om markparkering inom området såväl med som utan motorvärmare samt laddplatser för elbilar.

Närservice

På området finns såväl lunchrestaurang som gym. Östersunds stadskärna finns på 10 minuters promenadavstånd och där erbjuds all tänkbar närservice.

Kommunikationer

Mycket goda med stadsbuss som passerar på Infanterigatan utanför byggnaden. Länstrafiken trafikerar Kyrkgatan två kvarter söder om fastigheten. Mycket goda parkeringsmöjligheter inom området.

Skyltläge

Möjlighet att skylta på fasad mot Infanterigatan och mot Fältjägargränd.

Vägbeskrivning

Beläget på höger sida längs Infanterigatan om man kör in från Fältjägargränd.

Dokument

Sökhjälp