Skriv ut

Skapa PDF

Fosievägen 17, Mobilia

malmö

Ljus och modern kontorslokal nära Mobila.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor

Hyra: Hyresuppgift

Storlek: 117 m²

Karta

Information

Beskrivning

I anrika Malmö G:a Strumpfabrik finns bara själen från fornstora dagar kvar. Numera är det ombyggt till ett modernt kontors- och handelshus. Huset håller genomgående en hög standard och komfortkyla finns i fastigheten, vilket innebär att man jobbar i en skön och behaglig miljö året om.

Utförande

Byggår: 1950

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 117

Omgivning

Omgivning/natur: Malmö G:a Strumpfabrik ligger välexponerad mot Trelleborgsvägen, en av Malmös större infartsleder. Infart till området sker från både Trelleborgsvägen och Fosievägen, två leder som för bilister till och från Malmö centrum samt till Inre Ringvägen och Yttre Ringvägen. Utfarterna är lokaliserade mot Fosievägen.

Parkeringsmöjligheter/garage: Det finns väl anordnade parkeringsplatser på tomten för både kunder och anställda.

Närservice: Området kan erbjuda ett stort utbud av kommersiell och offentlig service med flera olika lunchalternativ, shopping och möjligheter att handla hem mat efter jobbet, bl.a. i köpcentrat Mobilia.

Kommunikationer: Det centrala läget gör det lätt att ta sig hit. Infart för bilar sker från både Trelleborgsvägen och Fosievägen, vilka förbinder bilister till och från Malmö centrum samt till Inre Ringvägen och Yttre Ringvägen. Bussförbindelserna är täta och många linjer passerar Dalaplan och Mobilia. Det är också enkelt att ta sig till både Triangelns tågstation och Hyllie station om man pendlar med tåg.

Sökhjälp