Skriv ut

Skapa PDF

Kolonnvägen 51, Ulriksdal

solna

Hyr nyproducerade kontor i det expansiva området Ulriksdal med inflytt Q2 2016.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor

Hyra: Hyresuppgift

Storlek: 600 m²

Karta

Information

Beskrivning

Ulriksdal är den nya stadsdelen som är strategiskt placerad vid Ultiksdals Station och med Arenastaden som granne. Inom några år kommer det finnas ca 125 000 kvm kommersiella lokaler med kontor, handel och service. I Kv Distansen finns det möjlighet att flytta in redan under andra kvartalet år 2016. Stora delar av huset är redan uthyrt och nu återstår totalt 3 000 kvm kontor. Kontorslokalerna som byggs kommer vara flexibla och yteffektiva med ett nyckeltal på 12 kvm/arbetsplats. Här har hyresgästerna möjlighet att själva påverka utformningen av framtidens kontor! Se bilagd planritning. Klicka på objektbeskrivningen för att läsa mer om projektet på Kolonnvägen 14.

Planlösning

Utförande

Våningsplan: 2

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 600

Omgivning

Omgivning/natur: Omgivningarna runt Ulriksdal präglas av både natur och stadsmiljö. Restauranger, caféer, service och shopping finns inom gångavstånd, likaså elljusspår och cykelleder för aktiva medarbetare. På bekvämt avstånd ligger både Arlanda och Bromma flygplats och runt hörnet väntar Överjärva Gråd, golfbana, ridstall och Ursviksområdet.

Närservice: Ulriksdal kommer bli en tät stadsdel med ett brett serviceutbud. Hotell, restaurang, café, apotek, förskola och dagis för att bara nämna några. Mall of Scandinavia i grannområdet kommer bjuda på Nordens största shoppingutbud.

Kommunikationer: Fastigheten ligger intill Ulriksdals Station och med pendeltåget tar du dig till Stockholms Centralstation på bara några minuter.

Dokument

Sökhjälp