Skriv ut

Skapa PDF

Bangårdsgatan 1, Ljungarum

jönköping

Butikslokal med utmärkt skyltläge.

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik, Kontor, Lager/Logistik
Storlek: 219 m²
Karta

Information

Beskrivning

I Jönköping på Ljungarumsområdet finns en mycket fin butik med ett utmärkt skyltläge hyresledig. Lokalen som har en totalyta om 219 kvm är fördelad över två plan. Ungefär 152 kvm är butiksyta med port i markplan och ca 67 kvm består av lager och kontor med fönster i källarplan. Lokalen har ett utmärkt skyltläge ut mot korsningen Bangårdsgatan/Herkulesvägen. Välkomna att kontakta oss för visning eller ytterligare frågor!

Planlösning

Utförande

Ytor Max Kr/m2/år
Butik 219

Omgivning

Omgivning/natur

Området, där tidigare gamla flygplatsen låg, är idag ett stort handelscentrum som sträcker sig på bägge sidor om E4:an och inrymmer köpcenter, byggvaruhus och diverse industrier.

Närservice

I närområdet finns många restauranger att välja på och vill man ha ytterligare alternativ är det inget som hindrar. Jönköping är landets femte restaurangtätaste stad! Med närhet till köpcentret A6, Rusta, Mio möbler m fl finns goda chanser till shopping.

Kommunikationer

Fastigheten ligger lättillgänglig från E4:an, ca 3-4 minuters bilresa från Jönköpings centrum och centralstation. Buss trafikerar sträckan. Det strategiska läget vid E4:an har gjort Jönköping till ett logistikcentrum. Och lika enkelt som det är att ta sig hit bilvägen är det att flyga eller åka tåg. Axamo flygplats ligger 1,5 mil utanför stadens centrum och hit går ett antal dagliga direktflyg från Stockholm, Karlstad, Oslo och Frankfurt. I kommunen finns till och med färjetrafik för den som så önskar!

Sökhjälp