Skriv ut

Skapa PDF

Rosenlundsplatsen 2, Inom Vallgraven

göteborg

Lokal på våning 7 av 8 med härligt utsiktläge mot Haga och Linné.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor

Hyra: Hyresuppgift

Storlek: 714 m²

Karta

Information

Beskrivning

På våning 7 av 8 med en fantastisk utsikt mot Haga och Linné finner du på 714 kvm denna lokal som är i toppenskick. Idag med öppen planlösning som är byggd på pelare gör det lätt att anpassa efter behov. Det finns konferens och telefonrum i direkt anslutning till de öppna kontorsdelarna På andra sidan kanalen ligger den gamla stadsdelen Haga med hela sitt utbud av lunchrestauranger, caféer och shopping.

Utförande

Byggår: 1974

Våningsplan: 7

Antal rum: 6, anpassningsbart

Övrigt

Hiss: Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 714

Omgivning

Omgivning/natur: Området har fått sitt namn från läget inom vallgraven, som ursprungligen omslöt stadens befästningar. Stadsdelen avgränsas i söder av Rosenlundskanalen och Vallgraven från väster till öster, av Drottningtorget och Nils Ericsonsgatan i öster/nordost, av Kanaltorgsgatan och Christina Nilssons gata i norr/nordväst samt Packhusplatsen, Skeppsbron och Göta älv i väst/nordväst. Primärområdet Inom Vallgraven (som då även inkluderar stadsdelen Nordstaden) är stadens kärna med byggnader som Kronhuset, Göteborgs stadsmuseum, Göteborgsoperan, Hovrätten, Tingsrätten, Länsresidenset, Domkyrkan och Tyska kyrkan. Centrum gränsar i norr till Göta älv, i öster till E6:an, i söder till Mölndal och i väster till Linnéstaden. Inne i centrum hittar ni Göteborgs stadsmitt med historiska byggnader sammanvävda med citypulsen och alla affärer, restauranger, caféer m.m. Centrum gränsar i norr till Göta älv, i öster till E6:an, i söder till Mölndal och i väster till Linnéstaden. Inne i centrum hittar ni Göteborgs stadsmitt med historiska byggnader sammanvävda med citypulsen och alla affärer, restauranger, caféer m.m.

Kommunikationer: Detta är ett område med stora expansionsplaner och väl fungerande kollektivtrafik med knutpunkten Järntorget inom gångavstånd.

Dokument

Sökhjälp