Skriv ut

Skapa PDF

Rosenlundsplatsen 2, Inom Vallgraven

göteborg

Lokal på våning 7 av 8 med härligt utsiktläge mot Haga och Linné.

Fakta

Typ av ledig lokal

Kontor

Hyra: Hyresuppgift

Storlek

714 m²

Karta

Information

Beskrivning

På våning 7 av 8 med en fantastisk utsikt mot Haga och Linné finner du på 714 kvm denna lokal som är i toppenskick. Idag med öppen planlösning som är byggd på pelare gör det lätt att anpassa efter behov. Det finns konferens och telefonrum i direkt anslutning till de öppna kontorsdelarna På andra sidan kanalen ligger den gamla stadsdelen Haga med hela sitt utbud av lunchrestauranger, caféer och shopping.

Utförande

Byggår

1974

Våningsplan

7

Antal rum

6, anpassningsbart

Övrigt

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 714

Omgivning

Omgivning/natur

Området har fått sitt namn från läget inom vallgraven, som ursprungligen omslöt stadens befästningar. Stadsdelen avgränsas i söder av Rosenlundskanalen och Vallgraven från väster till öster, av Drottningtorget och Nils Ericsonsgatan i öster/nordost, av Kanaltorgsgatan och Christina Nilssons gata i norr/nordväst samt Packhusplatsen, Skeppsbron och Göta älv i väst/nordväst. Primärområdet Inom Vallgraven (som då även inkluderar stadsdelen Nordstaden) är stadens kärna med byggnader som Kronhuset, Göteborgs stadsmuseum, Göteborgsoperan, Hovrätten, Tingsrätten, Länsresidenset, Domkyrkan och Tyska kyrkan. Centrum gränsar i norr till Göta älv, i öster till E6:an, i söder till Mölndal och i väster till Linnéstaden. Inne i centrum hittar ni Göteborgs stadsmitt med historiska byggnader sammanvävda med citypulsen och alla affärer, restauranger, caféer m.m. Centrum gränsar i norr till Göta älv, i öster till E6:an, i söder till Mölndal och i väster till Linnéstaden. Inne i centrum hittar ni Göteborgs stadsmitt med historiska byggnader sammanvävda med citypulsen och alla affärer, restauranger, caféer m.m.

Kommunikationer

Detta är ett område med stora expansionsplaner och väl fungerande kollektivtrafik med knutpunkten Järntorget inom gångavstånd.

Dokument

Sökhjälp