Skriv ut

Skapa PDF

Regnbågsvägen 12, Osby

osby

Rationell lagerbyggnad med goda rangerytor.

Fakta

Typ av ledig lokal: Lager/Logistik
Storlek: 21 970 m²
Karta

Information

Beskrivning

Lagerdelarna består av tre delar. En höglager del med 11,5 m underkant balk om 4320 kvm. En lagerdel om 5040 kvm med takhöjd underkant balk om 7,8, samt ett entresolplan lämplig för småplock om 8830 kvm fördelat på två plan om med ca 4.0 m i takhöjd. Utöver detta finns en låglagerdel om ca 1130 kvm. I anslutning till lagret finns en nyrenoverad kontorsdel med tillhörande personalutrymme. Det finns flera lastintag via lastkaj med lasthus samt bra körytor runt fastigheten. Det finns kontor på övre plan till en del av höglagerdelen för ca 40 personer, här går det också att dela till en mindre kontorslokal.

Utförande

Ytor Max Kr/m2/år
Lager/Logistik 21 970

Omgivning

Omgivning/natur

Här finns ett rikt naturliv och mycket vackra omgivningar!

Närservice

Mitt i centrum ligger ett hotell/vandrarhem vid namn Stora Hotellet, och vid Osbysjöns östra strand finner man Osby Camping. Ett tiotal restauranger/caféer/pizzerior finns i Osby centrum, liksom matbutiker, banker, tandvård, läkare, klädaffärer, sportaffär, försäljare av hemelektronik och annan vardagsservice.

Kommunikationer

Osby ligger längs med riksväg 15 ungefär mittemellan Halmstad och Karlshamn. Vägen passerar igenom tätorten. Öster om Osby leder riksväg 23 mellan Malmö och Växjö samt riksväg 19 mot Kristianstad. Osby har en järnvägsstation vid Södra stambanan. Ett flertal busslinjer passerar Osby. Bland annat SkåneExpressen 7 (Älmhult–Kristianstad), 535 (Älmhult–Osby), 537 (Visseltofta–Osby), 539 (Osby–Lönsboda). Trafikhuvudman för trafiken är Skånetrafiken, de flesta av linjerna körs av Thygessons Bussar.

Dokument

Sökhjälp