Skriv ut

Skapa PDF

Hedvig Möllers gata 12, World Trade Center Lund

lund

Gör som nära 1 miljon företag världen över - välj att tillhöra ett World Trade Center med tjänster inom reception, konferens och administration.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor, Kontorshotell
Storlek: 8 - 27 m²
Karta

Information

Beskrivning

På vårt Business Center i World Trade Center Lund finns möjlighet att hyra enstaka arbetsplatser i vår nya toppmoderna Aktivitetsbaserade kontorsmiljö (ABW) eller ett eget kontor med tillhörande generösa gemensamhetsytor för arbete och möten. Som hyresgäst har du tillgång till olika verksamhetsstödjande tjänster för att göra vardagen så givande och smidig som möjligt för dig och dina besökare. I entrén möter du bemannad reception som bland annat kan hjälpa dig med era möten och konferenser i våra egna konferenslokaler, bokningar och beställningar, kopiering, administrativa kontorstjänster, brev- paket- bud- och posthantering, telefonpassning och växeltjänster. Givetvis finns det tillgång till stora gemensamma lounger och pentry i huset. I vårt koncept ingår en hög grad av flexibilitet, avseende både kontraktstid och servicenivå. World Trade Center i Lund, Malmö eller Helsingborg? Välj alla tre! Oberoende vilket av våra tre Business Centers i Lund, Malmö eller Helsingborg som är er hemmabas, har ni i de andra två städerna alltid tillgång till en arbetsplats och mötesrum i våra aktivitetsbaserade kontorsmiljöer inkluderat i hyran! Med nästan 330 World Trade Centers runt om i världen blir Ert företag en del av ett globalt nätverk med tillgång till förmånliga avtalspriser hos våra samarbetspartners, intressanta seminarier, medlemsträffar och möjlighet att hitta nya affärskontakter lokalt och globalt. Inom området finns hotell med restaurang för såväl lunch- som kvällsservering. Goda parkeringsmöjligheter med nybyggt parkeringshus. Nära Råby trafikplats. Pendlarbuss till Malmö stannar vid hållplatsen på E22. Även stadsbussen har hållplats med endast någon minuts promenadavstånd till fastigheten. Cirka 8 minuter med cykel till centrala Lund.

Utförande

Byggår

2015

Övrigt

Övrigt

Vi förvandlar idéer till verklighet! Midroc Property Development utvecklar fastigheter, såväl kommersiella lokaler som bostäder. Vi arbetar med projekt från ax till limpa, från markförvärv till färdig byggnad. Visionen är att skapa de mest intressanta affärerna för våra kunder. I verksamheten ingår även förvaltning av fastigheter. Fastighetsbeståndet är koncentrerat till Stockholm och Öresundsregionen.

Övrigt

Hiss

Ja

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 8 27

Omgivning

Omgivning/natur

Tetra Pak m fl.

Kommunikationer

Nära Råby trafikplats och E22. Pendlarbuss till Malmö stannar vid hållplats på E22. Även stadsbussen har hållplats nära fastigheten.

Vägbeskrivning

Fastigheten är strategiskt belägen i direkt anslutning till Lunds nya södra infart.

Dokument

Länkar

Sökhjälp