Skriv ut

Skapa PDF

Stortorget 13B, Centrum

malmö

På Stortorget i Malmö erbjuds nu en kontorslokal som är unik på alla sätt och vis. Klicka in på objektet för att gå en virtuell rundvisning i lokalen.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 240 m²
Karta

Information

Beskrivning

Endast ett stenkast från Centralstationen finns det möjlighet för ert företag att hyra en häftig kontorslokal om 240 kvm. Lokalen ligger högt upp i huset och nås både via hiss och trapphus med två olika entréer och är således delningsbar. Lokalen har en blandad planlösning och fördelar sig över två plan där ni först välkomnas in till en stor öppen yta med snedtak och takfönster. Här kan ni förslagsvis ha en reception med sittlounge alternativt använda denna yta som ett öppet kontorslandskap med intilliggande konferensrum. En halvtrappa ner nås ett mer rumsindelat kontorslandskap och längst in i lokalerna finns idag pentry med intilliggande lunch- och fikarum som ger de anställda en trevlig plats att umgås på när det är dags för detta. Denna lokal kan lämpa sig för de företag som har ett behov av att dela av två avdelningar från varandra med interntrappa, till en extern respektive intern del av sin verksamhet. Varmt välkommen på visning!

Planlösning

Utförande

Våningsplan

6

Planlösning

Blandad planlösning.

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 240

Omgivning

Omgivning/natur

Stortorget är stadens kärna och mer centralt läge än såhär kan man inte få. Här finns allt du behöver i absolut närhet.

Närservice

Självklart finns all tänkbar service i närheten och lunchen kan du avnjuta runt hörne där Lilla Torg finns med massor av restauranger. Stan bjuder naturligtvis även på shopping och träning.

Kommunikationer

Det centrala läget gör det oerhört smidigt om du kommer med tåg eller buss. Till centralstationen där det finns både stadsbussar, regionbussar och tåg tar det endast 5 minuter att promenera. Är du bilburen finns det parkering på torget utanför och givetvis finns det parkeringshus i närheten.

3D modell

Virtuell visning

Sökhjälp