Skriv ut

Skapa PDF

Regementsgatan 9, Växjö

växjö

Fantastisk möjlighet för skola eller kontor i unika lokaler i centrala Växjö.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor, Övrigt
Storlek: 600 - 2 700 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Bara minuter från centrala Växjö finns nu en fantastisk möjlighet att bedriva verksamhet i unika lokaler. Hyresledigt finns nu ett lokstall konverterad till skola. Lokalerna som är fördelade över två våningsplan har en blandad planlösning bestående av klassrum, grupprum, utbildningssalar samt mindre kontorsrum. Lokalerna är mycket anpassningsbara och kan lätt omvandlas till kontor med tillhörande lättproduktion eller lager. Lokalerna går att hyra i sin helhet eller från minst 600 kvm och upp till 4 500 kvm. Välkomna att kontakta oss för visning eller för ytterligare frågor!

Utförande

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 600 2 700

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten ligger i en blandad bebygelse av kontor och bostäder endast 15 minuters promenad till centrala Växjö. I närområdet finns det en stor variation av restauranger, butiker, service och möjligheter till träning.

Närservice

Ett stort utbud av service finns inom 15 minuters räckhåll i alla vädersträck. Restauranger från världens alla hörn går att hitta i centrala Växjö endast en kilometers promenad från fastigheten och ett par lunchrestauranger samt konditori finns runt hörnet. I närområdet ligger en matbutik och butiker så som Plantagen, Överskottsbolaget, JYSK och Elon.

Kommunikationer

Med bil tar man sig enkast till fastigheten via riksväg 25 och Storgatan västerifrån, eller via riksväg 23 och Sandsbrovägen/Fagrabäcksvägen österifrån. Fastigheten ligger endast 12 minuters promenad från Växjö Centralstation. Närmsta hållplats för transport med kollektivtrafik är "Vikingagatan" som kan nås med busslinje 3 & 4.

Sökhjälp