Skriv ut

Skapa PDF

Stortorget 13B, Centrum

malmö

Kontor på optimalt cityläge för det mindre företaget. Klicka in på objektet för att gå en virtuell rundvisning i lokalen.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 136 m²
Karta

Information

Beskrivning

Välkommen till detta trevliga kontor som erbjuder 136 kvm i blandad planlösning. När man kommer in i lokalen möts man direkt av ett öppet landskap. Här blir det en naturlig plats att sitta några stycken och arbeta alternativt nyttjar man ytan mer som en gemensamhetsyta. Utöver detta erbjuder lokalen ytterligare tre rum som kan användas både som enskilda arbetsrum eller mötesrum. Detta är den perfekta kontorslokalen för det mindre företaget som vill sitta på ett centralt läge med allt önskvärt runt knuten. Varmt välkommen på visning!

Planlösning

Utförande

Våningsplan

4

Planlösning

Blandad planlösning.

Övrigt

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 136

Omgivning

Omgivning/natur

Stortorget är stadens kärna och mer centralt läge än såhär kan man inte få. Här finns allt du behöver i absolut närhet.

Närservice

Självklart finns all tänkbar service i närheten och lunchen kan du avnjuta runt hörne där Lilla Torg finns med massor av restauranger. Stan bjuder naturligtvis även på shopping och träning.

Kommunikationer

Det centrala läget gör det oerhört smidigt om du kommer med tåg eller buss. Till centralstationen där det finns både stadsbussar, regionbussar och tåg tar det endast 5 minuter att promenera. Är du bilburen finns det parkering på torget utanför och givetvis finns det parkeringshus i närheten.

3D modell

Virtuell visning

Sökhjälp