Skriv ut

Skapa PDF

Lyftkransvägen 11, Länna industriområde

skogås

Modernt höglager mindre än 2 mil från Stockholm City.

Fakta

Typ av ledig lokal: Lager/Logistik
Storlek: 2 525 - 2 525 m²
Karta

Information

Planlösning

Utförande

Planlösning

Nu har du möjlighet att etablera din verksamhet i en nybyggd modern lagerbyggnad i Länna Industriområde, mindre än 2 mil från Stockholm City. Fastigheten är inhägnad och du har i detta lager in-och utlastning via två lasthus samt en markport som finns på motsatt sida till lasthusen. Laddningsstation för truckar finns. I markplan finns förutom lagret ett pentry med yta för matplats samt kontor. På entresolplan ligger två omklädningsrum med dusch och wc. Önskas mer yta för kontor och konferens så går det att bygga på entresolplan. Lagret är 2 169 kvm och entresolplanet är 356 kvm. Takhöjd: fri takhöjd 9,5 m Portar: 1 markport Lasthus: 2 med väderskydd Bärighet: 3 000 kg/kvm, entresol 500 kg/kvm Sprinkler: ja Miljöcertifiering: Miljöbyggnad, nivå silver Tillträde: omgående eller enligt överenskommelse.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Lager/Logistik 2 525 2 525

Omgivning

Närservice

Fastigheten ligger mitt i Länna industriområde. Ett område som präglas av industrier men även en hel del handel. Flertal restauranger samt en stor matvarubutik finns inom området. På andra sidan Lissmavägen ligger Länna Köpcentrum med butiker inom livsmedel, hemelektronik, hem och inredning, sport och fritid samt en restaurang.

Kommunikationer

Länna industriområde ligger med ett bra läge där du snabbt är ute på Nynäsvägen och lätt kan ta dig vidare ut på de stora motorlederna. Perfekt för de som kommer med bil och för de med mycket transporter. Kommunalt åker du enklast med pendeltåget mot Nynäshamn till Skogås där sedan buss tar dig till Länna industriområde.

Dokument

Sökhjälp