Skriv ut

Skapa PDF

Lyftkransvägen 11, Länna

skogås

Modernt och rationellt höglager.

Fakta

Typ av ledig lokal: Lager/Logistik

Hyra: Hyresuppgift

Storlek: 5 000 m²

Karta

Information

Planlösning

Utförande

Planlösning: Här planerar Brostaden att bygga en ny modern lagerbyggnad, med planerad inflyttning våren 2017. Det kommer att bli en inhägnad fastighet med en byggnad på 8000 kvm. Byggnaden kommer att kunna delas upp mellan två till fyra hyresgäster beroende på verksamhet. Här erbjuder vi moderna och rationella lokaler med tio meter i takhöjd. In- och utlastning sker via åtta stycken lasthus och ett flertal markportar. På entresolplanet har man möjlighet att ha kontors och personalutrymmen. Yta totalt: 8000 kvm (kan delas på flera hyresgäster) Takhöjd: Lager 10 meter och kontor 2,7 meter Bärighet: 3000 kg/kvm, entresol 500 kg/kvm och 8000 kg/kvm punktbelastning på stallage Portar: 4 stycken lasthus och 2 stycken markportar Sprinkler: Ja på lagret.

Ytor Max Kr/m2/år
Lager/Logistik 5 000

Omgivning

Närservice: Fastigheten ligger mitt i Länna industriområde. Ett område som präglas av industrier men även en hel del handel. Flertal restauranger samt en stor marvarubutik finns inom området. På andra sidan Lissmavägen ligger Länna Köpcentrum med butiker inom livsmeddel, hemelektronik, hem och inredning, sport och fritid samt en restaurang.

Kommunikationer: Kommunalt tar det cirka 40 minuter från Stockholm C till Länna industriområde. Du åker enklast med pendeltåg mot Nynäshamn till Skogås och tar sedan buss till Länna industriområde. Med bil är du snabbt ute på Nynäsvägen som tar dig till Stockholm C eller vidare på motorlederna

Sökhjälp