Skriv ut

Skapa PDF

Kistagången 12, Kista

kista

Modernt, effektivt kontor i bästa läge.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 255 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

På bästa läge i Kista har en hel fastighet moderniserats och erbjuder effektiva och moderna kontor. Fastigheten har ett fullservicekoncept samt en trevlig restaurang.

Utförande

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 255

Omgivning

Omgivning/natur

En trevlig miljö med en park alldeles utanför fastigheten. Sommartid kommer det att finnas en trevlig uteservering i soligt läge.

Närservice

Med restaurang och lounge i receptionen som erbjuder full service kommer det mesta att finnas inom räckhåll. Kista Galleria finns inom ca 5 minuters promenad där finns ett stort utbud av service såsom vårdcentral, butiker, gym, restaurang, biograf med mera. Gallerian har generösa öppettider till kl 21. Även närhet till Arne Beurlings Torg där ni finner flertalet restauranger, café, My way-butik, Victoria Tower och Kistamässan.

Kommunikationer

Fastigheten är belägen mitt i centrala Kista vilket ger närhet till bra kommunikationer som tunnelbana, pendeltåg samt bussar. Helenelunds pendeltågsstation ligger endast 5 minuter bort. Tunnelbanan ligger ca 10 minuters gångväg bort och ett flertal bussar, inklusive flygbussarna passerar alldeles i närheten. Vägförbindelserna är utmärkta i både norr-södergående riktning och i öst-västlig riktning. Kista ligger nära både E4:an och E18.

Dokument

Sökhjälp