Skriv ut

Skapa PDF

Kistagången 12, Kista

kista

Modernt, effektivt och nyrenoverat kontor.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 276 - 276 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

På bästa läge i Kista har en hel fastighet moderniserats och erbjuder effektiva och moderna kontor. Fastigheten har ett fullservicekoncept samt en trevlig restaurang.

Planlösning

Utförande

Planlösning

Flexibel.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 276 276

Omgivning

Omgivning/natur

En trevlig miljö med en park alldeles utanför fastigheten. Sommartid kommer det att finnas en trevlig uteservering i soligt läge.

Närservice

Med restaurang, café, lounge, bemannad receptionen samt konferenscenter i huset skall hyresgästerna i Time Building inte sakna något. Kista Galleria ligger ca 5 minuters promenad bort och där finns ett stort utbud av service såsom vårdcentral, butiker, gym, restaurang, biograf med mera. Gallerian har generösa öppettider till kl 21. Fastigheten har även närhet till Arne Beurlings Torg där ni finner flertalet restauranger, Victoria Tower samt Kistamässan.

Kommunikationer

Fastigheten är belägen mitt i centrala Kista vilket ger närhet till både tunnelbana, pendeltåg och bussar. Helenelunds pendeltågsstation ligger ca 8 minuters gångväg bort liksom tunnelbanan och bussar (inklusive flygbussarna) passerar alldeles i närheten. Vägförbindelserna är utmärkta i både norr-södergående riktning och i öst-västlig riktning. Kista ligger nära både E4:an och E18.

Sökhjälp