Skriv ut

Skapa PDF

Löfströms Allé 3, Centrum

sundbyberg

Hyr kontor för det stora företaget i centrala Sundbyberg.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor

Hyra: Hyresuppgift

Storlek: 1 400 - 4 396 m²

Karta

Information

Planlösning

Utförande

Byggår: 1941

Renoveringsår: 2007

Våningsplan: 7

Planlösning: Kontor på 5 plan med egen egen representativ entré och säkerhetsgrindar. Internt gym, aula samt två terrassser. Många p-platser utanför lokalen. I entréplan återfinns gym, stort café och matsal. Aula för upp till 58 personer , lärosal för 28 personer och många konferensrum i olika storlekar. Plan 2-7 har mestadels öppen planlösning och interna konferensrum, samt pentry på varje våning. På två av våningsplanen återfinns även terrasser, varav en vetter ut mot Bällstaån. Majoriteten av lokalerna har genomgått en omfattande renovering 2005-2007 och har underhållits under tiden.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 1 400 4 396

Omgivning

Omgivning/natur: Strategiskt läge med närhet till både E4 och E18, vilket ger enkel access till Bromma och Arlanda, Stockholms kringfartsleder och city. Sundbyberg kallas också "staden i staden". Allt fler upptäcker att Sundbyberg är ett attraktivt kontorsområde och som idag efterfrågas av många service-, kunskaps-, IT- och telekomföretag.

Kommunikationer: Nära till tunnelbanans blå linje, pendeltåg, fjärrtåg och bussar. Tvärbanan som har en sträckning med Solna Station, Alvik och Sickla stannar precis vid fastigheten. I området stannar även flyggbussarna till Arlanda och Bromma.

Dokument

Sökhjälp