Skriv ut

Skapa PDF

Djupdalsvägen 10, Edsberg

sollentuna

Modern kontorslokal med showroom.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 303 - 303 m²
Karta

Information

Planlösning

Utförande

Byggår

1988

Planlösning

Väldigt trevlig kontorslokal med ett stort showroom och kontorsrum avsett för 4 personer. En modern pentrydel med inbyggd diskmaskin. Bra ytskikt i hela lokalen. Nära till Sollentuna Centrum, ett av Stockholm största köpcentrum med 110 butiker.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 303 303

Omgivning

Närservice

Sollentuna präglas av en mycket god småföretagaranda och har de senaste åren legat högt i Svenskt Näringslivs årliga kommunranking. Ambitionen är att fortsätta vara i den absoluta toppen. I dag finns ca 4 000 företag i Sollentuna som samarbetar inte bara med varandra utan även med kommunen. Här råder kort och gott ett företagsvänligt klimat. Närområdet erbjuder lunchrestauranger samt bensinstation med den nödvändigaste servicen. Stinsen shoppingcenter och Sollentuna Centrum, med stort utbud av butiker och restauranger, ligger endast 5 minuters bilfärd bort. I närheten finns även grönområde och motionshall.

Kommunikationer

Fastigheten ligger mellan E4 och E18 vid en av rondellerna till Norrortsleden vilket gör det lätt att komma med bil. Till Stockholm City, Arlanda och Bromma flygplatser tar det endast ca 15 minuter. Direkt utanför dörren kan man kliva på bussen till Sollentuna Centrum och Häggvik där man kan ta sig vidare med pendeltåg.

Dokument

Sökhjälp