Skriv ut

Skapa PDF

Fakturavägen 6, Veddesta

järfälla

Trevlig och ljus lokal med flexibel planlösning.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 240 - 240 m²
Karta

Information

Planlösning

Utförande

Byggår

1990

Våningsplan

2

Planlösning

Trevlig och ljus kontorslokal i ett fint och modernt kontorshus. Lokalen är ljus med en flexibel planlösning. Här finns också förrådsutrymmen samt en större hiss för att lätt kunna ta emot gods. Parkeringsplaster finns precis utanför entrén.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 240 240

Omgivning

Närservice

Denna yta är för dig som vill vara mitt i ett industriområde samt i ett strategiskt läge av norra Stockholm. Industriområdet har ett utbud av lunchrestauranger, bensinstationer och mindre affärsverksamheter. Du har även Barkarby med dess handelsplats samt Jakobsbergs centrum inom några kilometers avstånd.

Kommunikationer

Veddesta industriområdet ligger alldeles intill E18 vilket gör det mycket lättåtkomligt med bil. Och restiden till Stockholms Central är knappa 20 minuter. Gällande parkeringsmöjligheterna har vi tänkt till både för dig och din kund och platser finns i direkt anslutning till fastigheten. Vill du åka kommunalt till området är det enkelt att åka buss från de större bussanknytningarna vid de närmsta pendeltågsstationerna i Barkaby och Jakobsberg. Även bussförbindelse till Vällingby finns, där anknytning till gröna linjens tunnelbana finns.

Sökhjälp