Skriv ut

Skapa PDF

Rudsjöterrassen 3, Plan 8, Haninge

Flexibel och ljus ledig lokal för kontor, utbildning eller omsorg i Haninge.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor, Övrigt
Storlek: 324 m²
Karta

Information

Beskrivning

Denna flexibla lokal har fönster åt två håll och gott om invändiga glaspartier som tar tillvara och fördelar ljuset på ett behagligt sätt över lokalerna. Lokalen är i dagsläget uppdelad i ett flertal kontorsrum i olika storlek, som ligger längs med fastighetens ytterväggar. I lokalens mitt finns ett par större och öppnare ytor som nås från de båda korridorer som löper längs med kontorsrummen. Här finns också en wc-grupp och kapprum, intill lokalens entré. Ytorna i lokalen kan med fördel disponeras om, och de lämpar sig väl för olika typer av verksamhet, som exempelvis kontor, vård eller utbildning. Bland bilderna i denna annons finns exempel från lokaler som nyligen renoverats för nyinflyttade hyresgäster, samt ritning med förslag på ny planlösning. Fastigheten kommer att få ett helt nytt utseende genom den omfattande modernisering och renovering av fasader, fönsterpartier, tekniska installationer m.m. som startar under 2016. Renoveringen kommer att ske etappvis och det kommer även att tillskapas ett flertal butikslokaler i gatuplanet.

Planlösning

Utförande

Våningsplan

8

Planlösning

Lokalen består av ett flertal kontors- och mötesrum som ligger på rad längs med fönstren. I anslutning till dessa finns i lokalens mitt ett par ytor som fungerat som mötes-/konferensrum, förråd, samt kapprum med wc. Planlösningen kan enkelt anpassas och renoveras för att skapa såväl kontors- som vård- och utbildningslokaler, som passar en ny hyresgästs specifika verksamhet och behov. De båda ritningarna i annonsen visar dels befintlig planlösning, samt förslag på alternativ uppdelning av ytorna i en ny planlösning.

Ytor Max Kr/m2/år
Övrigt 324

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten Najadens läge kan knappast bli bättre, precis intill framtidsområdet Haningeterrassen, Handens pendeltågsstation och Handenterminalen, samt närhet till Nynäsvägen, Gudöbroleden och Haningeleden/Jordbrolänken. Najaden kommer att genomgå en omfattande modernisering med renovering av fasader, fönsterpartier, tekniska installationer m.m, med start 2016. Detta kommer att ske etappvis och det kommer även att skapas flera nya butikslokaler i gatuplanet. Även närområdet förändras och blir en ny stadskärna och mötesplats i och med skapandet av den nya Haningeterrassen, med bostäder för över 1 000 invånare, ny bussterminal, restauranger, nöjen, biograf och integrering av pendeltågsstationen. Utöver detta ger serviceutbudet i Haninge Centrum med drygt 80 butiker, restauranger m.m. på gångavstånd, samt Rudans friluftsområde inpå knuten ett läge med mervärden utöver det vanliga.

Närservice

I Najaden ligger Quality Hotel Winn Haninge med 115 hotellrum och restaurang Q som serverar frukost, lunch och middag. De har även konferensavdelning med kapacitet för upp till 200 personer och en loungebar med biljard, dart och spel för trivsam after work. På sommaren lockar den härliga terrassen med utsikt över Rudasjön. I fastigheten finns även friskvårdsanläggningarna iTrim och Najadens Fitness Center, med gym, personlig träning och gruppträning, samt friskvård i form av naprapat, massör, medicinsk fotvård, solarium m.m. I Najaden finns även bankkontor och tandläkare, och på promenadavstånd ligger Haninge Centrum med 80 butiker och restauranger som erbjuder all privat och offentlig service man kan önska. Här finns bank, post, valutaväxling, tandläkare, apotek, läkarmottagning, matbutik, systembolag, m.m.

Kommunikationer

Det är mycket smidigt att ta sig till och från Najaden: - Precis intill fastigheten ligger Handens pendeltågsstation, som är en del av sträckan Nynäshamn - Stockholm - Bålsta. - Bredvid Najaden ligger även Handenterminalen, Haninges nav för bussar, som håller på att moderniseras för att integreras i den nya Haningeterrassen som byggs precis intill fastigheten. - Najaden nås enkelt med bil genom närheten till såväl Nynäsvägen och Gudbröleden som Haningeleden/Jordbrolänken. Intill fastigheten finns parkeringsplatser i varm- och kallgarage, samt utomhusparkering. - Det finns även ett välutbyggt system av både gång- och cykelvägar som leder till och från Najaden.

Vägbeskrivning

Från väg 73 (Nynäsvägen) tar man av västerut in på väg 260 (Gudöbroleden/Gamla Nynäsvägen) vid trafikplats Handen och fortsätter förbi Handens sjukhus och Haninge Centrum till Handenterminalen, Handens pendeltågsstation och Haninge kommunhus, där Najaden ligger precis intill.

Dokument

Länkar

Sökhjälp