Skriv ut

Skapa PDF

Adelgatan 2, Centrum

malmö

Var med och påverka utformningen av ert nya kontor. På lugnt läge mitt i stan kommer vi att anpassa detta kontor utifrån era behov.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 199 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Nu har vi nöjet att erbjuda en kontorslokal på vackra Adelgatan alldeles i närheten av centralen. Läget är optimalt både vad gäller kommunikationer och utbud av allt tänkbar service i absolut närhet. Kontoret erbjuder i dagsläget en blandad planlösning. Fastighetens byggår bjuder på tidsensliga detaljer såsom stuckaturer och generös takhöjd. Varmt välkommen att boka visning!

Planlösning

Utförande

Byggår

1885

Våningsplan

3

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 199

Omgivning

Omgivning/natur

Här sitter man på ett optimalt centrumläge med allt önskvärt runt hörnet och endast ett kort promenadavstånd till Malmö Centralstation.

Närservice

Det centrala läget gör att man har all tänkbar service i närheten. Här finns ett stort utbud av lunchrestauranger precis utanför porten. Självklart finns här också bank, frisörer, shopping och gym i närheten.

Kommunikationer

Detta är ett utmärkt kommunikationsläge med direkt närhet till Malmö Centralstation med både tåg och bussar som tar dig inom Malmö såväl som till Köpenhamn. För den bilburne finns det flera parkeringshus i närområdet, exempelvis P-huset Petri samt Caroligaraget.

3D modell

Adelgatan 2
Sökhjälp