Skriv ut

Skapa PDF

Adelgatan 2, Centrum

malmö

Kontorslokal precis vid Centralstationen. Klicka in på objektet för att gå en virtuell rundvisning.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 199 m²
Tillträde: Omgående/Enligt överenskommels
Karta

Information

Beskrivning

Nu har vi nöjet att erbjuda en kontorslokal på vackra Adelgatan alldeles i närheten av centralen. Läget är optimalt både vad gäller kommunikationer och utbud av allt tänkbar service i absolut närhet. Kontoret erbjuder i dagsläget enskilda arbetsrum och några mötesrum, men går att anpassas till ett mer öppet kontorslandskap för den som önskar. Fastighetens byggår bjuder på tidsensliga detaljer såsom stuckaturer och generös takhöjd. I kombination med moderna teknik får därför ett mycket fint och välfungerande kontor. Vi reserverar oss för att att eventuella skillnader i illustrationsbilderna kan förekomma mot det slutliga utförandet. Varmt välkommen att boka visning!

Planlösning

Utförande

Våningsplan

3

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 199

Omgivning

Närservice

Det centrala läget gör att man har all tänkbar service i närheten. Här finns ett stort utbud av lunchrestauranger precis utanför porten. Självklart finns här också bank, frisörer, shopping och gym i närheten.

Kommunikationer

Malmö Centralstation ligger endast ett par minuters promenad från denna vackra sekeskiftessfastighet. För den bilburne finns det parkeringshus i området.

3D modell

Virtuell visning

Sökhjälp