Skriv ut

Skapa PDF

Frejgatan 87, Vasastan

stockholm

Lokal med många möjlighter i populärt område!

Fakta

Typ av ledig lokal

Industri/Verkstad, Kontor, Lager/Logistik, Övrigt

Hyra: Hyresuppgift

Storlek

126 - 300 m²

Karta

Information

Beskrivning

Välkomnande entré genom trivsam innergård. Lokalen är ljus med en större öppen yta i entréplan samt fönster mot innergård. Kontorsyta i tre plan, med dusch, omklädning och större rum i källarplan. Direkt access till garage. Fräscha ytskikt. På entréplanet finns ett stilrent vitt pentry med stor öppen matplatsdel och tre rymliga kontorsrum. En våning upp finns ett par mysiga kontorsrum med fönster mot gatan eller innergården, samt WC.

Utförande

Planlösning

Tre plan. Källare plus litet övre plan med två kontorsrum samt liten toalett. I källaren finns dusch och omklädningsrum. Två toaletter. Ett större konferensrum samt mindre förvaringsutrymme. Dörr mot garage.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 126 300

Omgivning

Omgivning/natur

I närheten ligger det nya Odenplan, snart en av Sveriges största knutpunkter för kommunikationer, en given plats för affärer och personliga möten! Odenplan förädlas med nya uteserveringar och ett modernt glasat stationshus. Några minuters promenad till Stockholms Stadsbibliotek och natursköna Observatorielunden. När våren är här så kopplar du av med en skön lunch i någon av det härliga parkerna runt omkring.

Närservice

All tänkbar service och bekvämlighet finns i närområdet. Restauranger, cafér, banker, post, apotek och läkarhus. Även bra shopping med ett stort utbud av butiker.

Kommunikationer

Odenplan inom fem minuters promenad. Härifrån går bussar, gröna linjens tunnelbana, och med tiden kommer även Citybanan avgå härifrån vilket ger otroliga kommunikationsmöjlighet i framtiden.

Sökhjälp