Skriv ut

Skapa PDF

Davidshallsgatan 16, Triangeln

malmö

Kontorslokal på Davidshallsgatan som kommer att byggas om för nästa hyresgäst om så önskas.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 385 m²
Karta

Information

Beskrivning

Nu erbjuds en yta om 385 kvm på Davidshallsgatan som kan byggas om efter nästa hyresgäst. Här har man möjlighet att antingen sitta rumsindelat i effektiva kontorsrum alternativt om man föredrar ett öppet ljust kontorslandskap. Lokalen ges mycket ljus då man har fönster i två väderstreck och ljusflödet blir optimalt. Bilderna i presentationen visar en likadan yta som byggts om för annan hyresgäst och den standard man uppnår vid anpassningen. För den som har en verksamhet som inte kräver samma standard finns möjlighet till snabbt tillträde. Välkommen att boka visning eller diskutera ert företags behov!

Utförande

Våningsplan

3

Planlösning

Blandad planlösning. Möjlighet att anpassa lokalen efter behov.

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 385

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten är centralt belägen mellan Triangeln och vackra Davidshallstorg. Mixat område med kontorsfastigheter, butiker, restauranger, affärscentra och bostadshus.

Närservice

Triangeln är en given mötespunkt för lunchträffar, har finns ett stort utbud av restauranger av olika slag. I området finns all sorts service man kan tänka sig.

Kommunikationer

Mycket goda kommunikationer i absolut närhet. Citytunneln tar man smidigt vid Tringeln och Malmös stadsbussar går precis utanför.God tillgänglighet även med bil eller cykel. Hyresgäster erbjuds i mån av plats att hyra parkeringsplats på innergården.

Dokument

3D Modell

Sökhjälp