Skriv ut

Skapa PDF

Gimogatan 2A-B, Uppsala

uppsala

Nu finns möjlighet att hyra lokal för butiks- eller kontorsverksamhet i attraktiva kvarteret Gimo beläget i norra Luthagen.

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik, Kontor
Storlek: 78 m²
Tillträde: Q3-Q4 2017
Karta

Information

Beskrivning

I takt med att kvarteret Gimo byggs ut kommer områdets attraktionskraft att bli allt större. De som flyttar hit får möjlighet att bygga upp ett växande utbud av butiker, caféer, grönområden och allt annat som hör till.

Utförande

Byggår

2016

Planlösning

Lokalen har en yta på 78 kvm. Den generösa takhöjden och stora fönsterpartier gör lokalen luftiga, ljusa och inspirerande. Huset har formen av ett klassiskt lamellhus med en stor utegård. Lokalerna passar för verksamheter som mäklare, apotek/hälsokost, butik eller blomsteraffär. Den är ej anpassad för restaurangverksamhet. Fjärrkyla finns inte indraget, eventuellt kan det lösas med lokalt aggregat. Lokalen frontmatas då lastkaj saknas.

Teknisk information

Takhöjd

3,5 m

Ytor Max Kr/m2/år
Övrigt 78

Omgivning

Omgivning/natur

I takt med att kvarteret Gimo byggs ut kommer områdets attraktionskraft att bli allt större. De som flyttar hit och är med från början får möjlighet att bygga upp ett växande utbud av butiker, caféer, grönområden och allt annat som hör till. Området är planerat för cirka 550 nyproducerade lägenheter. Kvarteret Gimo blir en naturlig förlängning av Luthagen och närmaste granne är fina grönområden i Klockarparken och längs Fyrisån. På andra sidan Fyrisvallsgatan pågår detaljplanearbete för ytterligare ett område med cirka 500 bostäder. Inflyttningen i de första, nya lägenheterna i kvarteret Gimo började 2013. Det nya spännande bostadsområdet kommer för all framtid att förändra stadsdelsbilden i den här delen av Uppsala.

Närservice

Det växande behovet av service och kommersiell verksamhet som nu byggs upp i området med de nya bostadsprojekten skall fyllas med nya butiker, restauranger, caféer etc. i det direkta närområdet.

Kommunikationer

Smedjebacken har ett ypperligt läge med stadsbussar som trafikerar området med hög turtäthet och nära till busshållplatser. Cykelbanor finns i alla riktningar, och tar dig till resecentrum på 10 minuter. Med bil tar man sig snabbt och smidigt ut till E4:an via 55:an.

Övrig information

Övrigt

Tillträde Q3-Q4 2017.

Dokument

Gimogatan 2A-B
Sökhjälp