Skriv ut

Skapa PDF

Västmannagatan 66, Vasastan

stockholm/vasastan

Kontorshotell centralt i Vasastan precis vid Odenplan, en minut från T-banan.

Fakta

Typ av ledig lokal

Kontor, Övrigt

Hyra: Hyresuppgift

Storlek

10 - 100 m²

Tillträde

Enligt överenskommelse

Karta

Information

Beskrivning

Här kommer du att hitta andra företag inom olika branscher för en självklar och lönsam synergi. Kontoret har ett stort ljusinsläpp, är nyrenoverat och modernt. Här finns det rum för alltifrån kundmöten till AW och lunchrum. Kostnaden per rum baseras på storlek. Här finns kontorsrum som är alltifrån 11 kvm till 32 kvm stora. Kontakta oss så arrangerar vi en visning av lokalerna med representanter från VG66 som informerar om mer detaljer kring upplägget. Kontorshotellet ligger högst upp i fastigheten och tack vare det får alla mycket naturligt ljus och det är unikt. Alla rum och hela kontorshotellet renoverades för 6 månader sedan. Här finns ett stort konferensrum för 8 personer, ett mötesrum med fyra stora fåtöljer. Stort lunchrum med två mikrovågsugnar, två kylskåp och två frysar. Det finns tre toaletter varav en med dusch. En ingång och två nödutgångar. Som hyresgäst erbjuds bland annat: Eget låsbart rum för en eller flera personer. Konferensrum Samtalsrum Internet 100 mbit till varje användare trådbundet+wifi Larm, bevakning och passersystem 24 h om dygnet El, vatten, komfortkyla och värme Kaffe och te Städning av allmänna ytor (med tillägg för enskilda rum) Kontrakt kommer att finnas från 0-18 månaders, med tre månaders uppsägningstid. Möjlighet att hyra möblerat eller omöblerat. Det finns även förråd att hyra om man så önskar.

Utförande

Byggår

1887

Renoveringsår

2010

Våningsplan

5 av 5

Övrigt

Övrigt

Vasastan är ett mycket populärt område där man finner allt! Restauranger, caféer, service, matbutiker, etc.

Övrigt

Ventilation

Frånluft, självdrag

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 10 100

Omgivning

Närservice

All tänkbar service finns i området såsom handel, bank, caféer, resturanger etc. Odenplan blir år 2017 också påkopplad till den nya Citybanan som medför att det kommer bli en av Stockholms största kollektivtrafikshubb.

Kommunikationer

Tunnelbana till Odenplan samt flertalet bussar. Odenplan kopplas under år 2017 ihop med Ctiybanan och blir då en av Stockholms största kommunikationshubbar.

Länkar

Sökhjälp