Skriv ut

Skapa PDF

Vannhögsgatan 3, Centrum

trelleborg

Butikslokal på Trelleborgs bästa affärsläge.

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik, Kontor, Lager/Logistik

Hyra: 895 kr/år/m². Kostnad för drift tillkommer.

Storlek: 475 m²

Tillträde: Efter överenskommelse

Karta

Information

Beskrivning

Lokalen är i 1 plan med goda parkeringsmöjligheter. I fastigheten finns Posten & Arbetsförmedlingen. Utförande Våningsplan: 1 av 1 Butiksyta: 475 kvm Parkering: Ca 50 st fria parkeringsfickor Omgivning Andra företag i närheten: Butiker, kontor och lättare industri Skyltläge: Bra Närservice: I Trelleborg centrun Kommunikationer: Europaväg 6 Hyra 895 kr/år/m². Kostnader för drift tillkommer Tillträdesdag Efter överenskommelse Geografi Adress: Vannhögsgatan 3 Område: Trelleborg Kommun: Trelleborg.

Utförande

Våningsplan: 1 av 1

Antal rum: 4

Övrigt

Övrigt: Delningen av butikslokalen, endast i 2 lika stora delar. Ena halvan med lager och delad lastbrygga med toalett, den andra halvan utan lager men delad lastbrygga och toalett Kostnad för en eventuell ombyggnad av lokalen läggs på hyran. Modern värme- och kylaranläggning är nyligen installerad i lokalen Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Ytor Max Kr/m2/år
Butik 475

Ekonomi

Hyra: 895 kr/år/m². Kostnad för drift tillkommer.

Omgivning

Omgivning/natur: Lokalen på Vannhögsgatan 3 är belägen på ett av Trelleborgs bästa affärslägen med endast 4 minuters bilfärd till Trelleborgs centrum. Närhet till den vältrafikerade Hedvägen och Europaväg 6

Företag i närheten: Butiker, kontor och lättare industri

Parkeringsmöjligheter/garage: Ca 50 st fria parkeringsfickor

Närservice: I Trelleborgs centrum

Kommunikationer: Närhet till Hedvägen och E6

Skyltläge: Bra

Dokument

Sökhjälp