Skriv ut

Skapa PDF

Stora Trädgårdsgatan 30, Centrum

malmö

Lokal med stora öppna ytor som kan anpassas till olika verksamheter.

Fakta

Typ av ledig lokal

Butik, Industri/Verkstad, Kontor, Lager/Logistik, Övrigt

Hyra

800 kr/m²/år. Kostnader för drift tillkommer.

Storlek

1 619 m²

Tillträde

Efter överenskommelse

Karta

Information

Beskrivning

Bottenvåningen har stor öppen yta med butiksdel och stor port för in och utlastning, (det går att köra in i lokalen med bil). På plan två finns kontor med stora och små rum, stort kök med konferens rum och en stor vinterträdgård. I källaren finns garage och förråd. Utförande Antal rum: 12 kontorsrum i varierande storlek Planlösning: Kontorsrum, vinterträdgård, lager och produktion (se planritningar) Parkering: Garage i källaren samt parkering utmed fastigheten Omgivning Andra företag i närheten: Kontor och butiker Skyltläge: Bra Närservice: Gångavstånd till restauranger, caféer, shopping och daglig service. Kommunikationer: Gångavstånd till Centrum och bussförbindelser Storlek 1619 kvm Hyra 800/kvm och år. Kostnader för drift tillkommer. Tillträdesdag Tillträde efter överenskommelse Geografi Adress: Trädgårdsgatan 30 Område: Centrum Kommun: Malmö.

Utförande

Planlösning

Se planritning Totalt 1619 kvm + källargarage Kontor ca 500 kvm Övrig yta kan användas till lager, industri och butik.

Övrigt

Övrigt

Lokalen går att anpassa till önskad verksamhet Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 500
Övrigt 1 119

Ekonomi

Hyra

800 kr/m²/år. Kostnader för drift tillkommer.

Omgivning

Omgivning/natur

Lokalen på Stora Trädgårdsgatan 30 är belägen i Malmö centrum Närhet till restauranger, butiker, shopping och annan dagligservice

Företag i närheten

Butiker och kontor

Parkeringsmöjligheter/garage

Ca 20 garageplatser

Närservice

Gångavstånd till restauranger, caféer, shopping och daglig service

Kommunikationer

Gångavstånd till Centrum och bussförbindelser

Skyltläge

Bra

Dokument

Sökhjälp