Skriv ut

Skapa PDF

Roskildevägen 1b, Triangeln

malmö

Fastighet ritad av arkitekt Sten Samuelsson och utsmyckad med konstverk av Reutersvärd.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 1 027 m²
Karta

Information

Beskrivning

Möjlighet att flytta in i en av Malmös pampigaste fastigheter på centralt läge. Närheten till Citytunnelns Station Triangeln samt tillgång till flera parkeringsplatser gör fastigheten attraktiv. På kort promenadavstånd ligger även hela citys utbud av restauranger, butiker, hotell och all annan tänkbar service. Fastigheten omges av grönska med Pildammsparken och den egna parkliknande trädgården. Planlösningen är idag rumsindelad med ett 30-tal kontorsrum. Mittkärnan utgör pentry och matplats, mindre mötesrum samt förrådsutrymme. Lokalen är i behova av en renovering. Därför har man all möjlighet att påverka och vara med från början. Tack vare fastighetens pelarkonstruktion kan planlösningen anpassas enligt önskemål, i samråd med fastighetsägaren.

Utförande

Byggår

1987

Våningsplan

3

Planlösning

Idag rumsindelade våningsplan med möjlighet att öppna upp och anpassa enligt önskemål.

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 1 027

Omgivning

Omgivning/natur

Gångavstånd till Triangeln och dess Citytunnelstation. Lummiga parker i närheten samt stort utbud av butiker,restauranger och hotell.

Närservice

Närhet till Triangeln Köpcentrum med dess stora utbud av all tänkbar service och shopping. Malmö Opera ligger granne med fastigheten.

Kommunikationer

Citytunnelns station Triangeln ligger ett par minuters promenad iväg. Här stannar tåg från hela Skåne och Danmark. Bussar trafikerar vägaran runtom fastigheten. Bra parkeringsmöjligheter.

Dokument

Sökhjälp