Skriv ut

Skapa PDF

Upplandsgatan 20

gävle

Kontor, lager och verkstadsverksamhet i attraktivt läge i Gävle.

Fakta

Typ av ledig lokal

Industri/Verkstad, Kontor

Hyra: Hyresuppgift

Storlek

2 000 m²

Karta

Information

Beskrivning

Fastigheten är bebyggd med en industribyggnad innehållandes två verkstadshallar, samt kontors- och personalutrymmen. Industrihallarna har en bra takhöjd och är fria från pelare. På bottenplan finns personalutrymme med kök, omklädning, wc och duschar. Nya ytskikt och rejält kök i ek-snickerier med tillhörande matsal. På övre plan finns kontorsutrymmen med konferensrum, fem kontorsrum, arkiv och wc. Ytor: 2000 kvm verkstads och lokal utrymme varav det är kontor 100 kvm och personal utrymme 100 kvm.

Utförande

Övrigt

Övrigt

Fastigheten ingår tillsammans med sju andra fastighetsägare i området Vagnmakarna. Ett avtal om samfällighet/gemensamhetsläggningar är upprättat mellan de olika delägarna i området Vagnmakarna. Hela området är inhägnat. På övre kontorsplan finns klimatanläggning installerad i det flesta kontorsrummen. Byggnaden är sammanlänkad med två andra fastigheter och ett skärmtak. Tomtarea 3 265 kvm. Kontor, lager och verkstad. Renoverings år: Löpande underhållen. Om/tillbyggnad, renoveringar: under 1977 installerades fjärrvärme. Fönster målades, kontoret och personalutrymmen byggdes om. Del av väggar tvättades och målades. Kyla installerades till kontoren. Byggnaden utrustad i ena hallen med tre traverser med 5 tons lyftkraft per travers, en travers med lyftkran på 40 ton i den andra hallen. Brandbesiktning genomförd och godkänd hösten 2006. Miljörevision genomförd och godkänd hösten 2006.

Övrigt

Ventilation

Mekanisk frånluft

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 2 000

Omgivning

Närservice

Fastigheten Sörby Urfjäll 8:15 ligger i ett attraktivt arbetsområde, ca 3 km från Gävle Centrum.

Kommunikationer

Fastigheten ligger bra till kommunikationsmässigt, då det ligger i direkt anslutning till större trafikleder och järnväg.

Länkar

Sökhjälp