Skriv ut

Skapa PDF

Stattenavägen, Lund

lund

Välkommen till Arenatoppen - ett nytt tillskott till Lunds skyline! På gångavstånd från Lund planeras ett nytt, modernt bostadsområde - Arenaparken.

Fakta

Typ av ledig lokal

Butik, Kontor, Övrigt

Hyra: Hyresuppgift

Storlek

51 m²

Tillträde

Enligt överenskommelse

Karta

Information

Beskrivning

Välkommen till Arenatoppen - ett nytt tillskott till Lunds skyline! På gångavstånd från Lund planeras ett nytt, modernt bostadsområde - Arenaparken. Här är närheten till Lunds mysiga stadskärna och den vackert gröna Stadsparken minst sagt påtaglig. I den första etappen byggs Arenatoppen, ett höghus om 16 våningar med en spännande arkitektur. I entréplan erbjuds nu två lokaler om 52 respektive 562 kvm. Som första hyresgäst kan du utforma ytorna efter egna önskemål. Båda lokalerna är ljusa och välplanerade varav den större har flera entréer vilket möjliggör en eventuell avdelning. Exponeringen från lokalerna är väldigt bra med ett gångstråk precis utanför som redan är ett naturligt stråk för Lundaborna. Missa inte chansen att redan nu vara först på plats i Lunds nyaste bostadsområde. Parkering erbjuds på korttidsavtal i garage under huset.

Planlösning

Utförande

Våningsplan

1

Ytor Max Kr/m2/år
Övrigt 51

Omgivning

Omgivning/natur

Strategiskt läge ett par minuters promenad från stadsparken. Precis bredvid Arenatoppen ligger Sparbanken Skånes Arena som tar 4000 personer och som varje år bjuder på både sportevenemang, konserter och kulturevenemang.

Kommunikationer

Kommunikationerna är goda från Arenaparken. Du kommer enkelt ut på E6/E4 mot Göteborg och Stockholm, och direkt ut på E22:an Malmö. Från Lund C cyklar man på 10 min och Lunds universitet på 15 min.

Sökhjälp