Skriv ut

Skapa PDF

Klarabergsviadukten 90, C4, City

stockholm

Charmig kontorslokal med tillgång till två terasser direkt från lokalen.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor

Hyra: Hyresuppgift

Storlek: 547 m²

Karta

Information

Beskrivning

Kontorslokal på entréplanet i huset. Från ett väl tilltaget pentry och lunchrum finns dörrar som öppnas upp mot en trevlig terassyta, där man kan ta med sig lunchen eller varför inte kaffekoppen ut för en fika. Stor öppen planlösning med tillgång till ytterligare en terass. Inom lokalen finns idag tre konferensrum samt hela fem stycken wc samt dusch.

Utförande

Byggår: 1993

Våningsplan: 4

Planlösning: Öppen lokal med möjlighet att bygga fler rum. Här väljer du själv vad du vill ha för golv och färg på väggar etc. Lokalen har två terasser.

Övrigt

Hiss: Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 547

Omgivning

Omgivning/natur: Många vill gärna påstå att de har perfekt cityläge. Men tittar du på en karta så finns det få platser som uppfyller det som Klara Strand. Du rör dig fritt mellan citypuls, parker, kajer och trivsamma stadskvarter. Du kan till och med ta en båttur på lunchen. Fastigheten ligger fritt och öppet och ljuset strålar in från Riddarfjärden.

Närservice: I fastigheten finns Lundqvist & Lindqvist Konferens. De har 12 personligt inredda mötesrum. Från mindre grupprum till en hörsal för 100 personer. Konferensgäster har tillgång till en fräsch ekologisk frukost, goda luncher samt en härlig efterättsbuffe. Mitt över gatan ligger Stockholm Waterfront och i kvarteren runt om finns ett stort mötes- och boendeutbud genom alla nya hotell som Clarion Choice, Grand Central, Nordic Light m.m. Inom en kvarts radie kan du eller din kund också shoppa det bästa Stockholm har att erbjuda. Det är guld värt jämfört med ett kontor uppsmällt i ingenmansland. Så även om det blir intensiva arbetsmöten hinner du köpa blomman, gosedjuret eller den lagrade ostbiten.

Kommunikationer: Med Centralen ett stenkast bort har du access till allt och alla oavsett destination. Sverige och resten av världen ligger öppen och tillgänglig. Och likadant blir det för dina kunder. Det här är Sveriges största knutpunkt. Visst sa vi båt också?

Dokument

Länkar

Sökhjälp