Skriv ut

Skapa PDF

Klarabergsviadukten 90, C4, City

stockholm

Charmig kontorslokal med tillgång till två terrasser med direkt utgång från lokalen.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 547 m²
Karta

Information

Beskrivning

Kontorslokal med egen entré från det trevliga entréplanet i huset. Från pentrydelen finns dörrar som öppnas upp mot en trevlig terrassyta, där man kan ta med sig lunchen, eller varför inte kaffekoppen ut för en fika. Stor öppen planlösning med tillgång till ytterligare en terrass från kontorsdelen. Här har du möjlighet att vara med att planera planlösningen så att den passar in till just ditt företags behov. Välkommen att kontakta oss för mer information samt visning.

Utförande

Byggår

1993

Våningsplan

4

Planlösning

Öppen lokal med möjlighet att bygga fler rum. Här väljer du själv vad du vill ha för golv och färg på väggar etc. Lokalen har två terasser.

Övrigt

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 547

Omgivning

Omgivning/natur

Många vill gärna påstå att de har perfekt cityläge. Men tittar du på en karta så finns det få platser som uppfyller det som Klara Strand. Du rör dig fritt mellan citypuls, parker, kajer och trivsamma stadskvarter. Du kan till och med ta en båttur på lunchen. Fastigheten ligger fritt och öppet och ljuset strålar in från Riddarfjärden.

Närservice

I fastigheten finns Lundqvist & Lindqvist Konferens. De har 12 personligt inredda mötesrum. Från mindre grupprum till en hörsal för 100 personer. Konferensgäster har tillgång till en fräsch ekologisk frukost, goda luncher samt en härlig efterättsbuffe. Mitt över gatan ligger Stockholm Waterfront och i kvarteren runt om finns ett stort mötes- och boendeutbud genom alla nya hotell som Clarion Choice, Grand Central, Nordic Light m.m. Inom en kvarts radie kan du eller din kund också shoppa det bästa Stockholm har att erbjuda. Det är guld värt jämfört med ett kontor uppsmällt i ingenmansland. Så även om det blir intensiva arbetsmöten hinner du köpa blomman, gosedjuret eller den lagrade ostbiten.

Kommunikationer

Med Centralen ett stenkast bort har du access till allt och alla oavsett destination. Sverige och resten av världen ligger öppen och tillgänglig. Och likadant blir det för dina kunder. Det här är Sveriges största knutpunkt. Visst sa vi båt också?

Dokument

Länkar

Sökhjälp