Skriv ut

Skapa PDF

Östergatan 39, Centrum

malmö

Precis vid centralstationen har vi nu nöjet att erbjuda ett kontor på ca 900 kvm. Lokalen kommer att byggas om totalt för nästa hyresgäst.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 900 m²
Karta

Information

Beskrivning

Vi erbjuder nu en kontorslokal endast ett stenkast från Malmö Centralstation, perfekt för den som pendlar eller vill sitta i närheten av Malmös puls. I dagsläget är detta en större lokal som kommer att delas av och byggas om för nästa hyresgäst. Man får med andra ord vara med och påverka utformingen av kontoret i en stil och standard som ni bedömer passar er verksamhet. Läget är perfekt med både kommunikationer och stort lunchutbud precis runt hörnan. Naturligtvis fiber i fastigheten. Välkommen att boka visning!

Utförande

Planlösning

Vi anpassar kontoret efter era önskemål.

Övrigt

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 900

Omgivning

Omgivning/natur

I ett av Malmös mest anrika område ligger Sonessonska huset som erbjuder 5 våningsplan med trivsamma kontorslokaler. I området hittar du det mesta. Nära till centralstation, gågata och trevliga restauranger.

Närservice

Service finns det gott om i området. Här kan du hitta det mesta inom fem minuters gångväg, bank, träningscenter och shopping. Stort utbud av finare restauranger till enklare lunchställen. De finns även restaurang i huset.

Kommunikationer

Fastigheten ligger mitt emot Centralstationen och bara några minuters promenad från Citytunneln.

Dokument

Sökhjälp