Skriv ut

Skapa PDF

Fabriksvägen 9, Hagalund

solna

Bra lokal i markplan, ny garageport, dagsljus ca 910 kvm.

Fakta

Typ av ledig lokal: Industri/Verkstad, Kontor, Lager/Logistik, Övrigt
Storlek: 910 m²
Karta

Information

Beskrivning

Nu har vår fina projektfastighet fått ny hyresgäst på smatliga plan utom vår fina markplanslokal som vi spart till dig! Hela fastigheten blir upprustad till toppskick, vi har gjort ny infart till markplanslokalen med ny garageport. Lokalen har ca 3 m i takhöjd och passar utmärkt för mindre produktions-/serviceföretag. Lokalen utfornas tillsammans med den ya hyresgästen, där både kontor/personalutrymmen m.m. kan byggas in på ytan.

Utförande

Övrigt

Takhöjd

3 m

Lokalen kan nås via

- lastkaj - lastbil

Ytor Max Kr/m2/år
Övrigt 910

Omgivning

Omgivning/natur

Hagalund med huvudgatan Idustrivägen som startar från Solnavägen är området som kommer mer i focus nu när Karolinska växer och hela Solna med Arenastaden är dit alla flyttsrömar går. Området är ett lungt mindre blandområde ett stenkast ifrån Solna centrum där all upptänklig service finns. Inom kort är den nya Mall of Scandinavia klar och det tar inte mer än 10 minuter att promenera dit.

Närservice

All tänkbar service finner man i Solna centrum och i den nya Mall of Scandinavia. Ett antal lunchrestauranger och Mac Donalds finns på gångavstånd.

Kommunikationer

I solan centrum finner man såväl T-bana som Tvärbanan, samma gäller om man väljer att gå till Råsundavägen. Ett antal bussar finns även på Solnavägen.

Dokument

Sökhjälp