Skriv ut

Skapa PDF

Idrottsvägen 8, Porslinskvarteren

gustavsberg

LD Huset ligger mitt i Gustavsberg i den nya framväxande stadsdelen Porslinskvarteren. Vi hyr ut moderna kontorslokaler från 22 till 278 kvm.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor, Kontorshotell, Lager/Logistik, Övrigt
Storlek: 22 - 278 m²
Tillträde: Efter överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

LD Huset ligger mitt i Gustavsberg, Värmdö, närmare bestämt i den nya framväxande stadsdelen Porslinskvarteren (f.d. Fabriksstaden) ett stenkast från Gustavsbergs Hamn. Vi har idag kontorsrum från 22 kvm till större kontor bestående helt våningsplan på 278 kvm. Vi utformar gärna kontorsytor efter önskemål. Med etablering i området har du goda kommunikationer till Nacka och Stockholm, endast 20 minuter med kollektivtrafik till Slussen. För mer information kan ni besöka http://ldhuset.se/lokaler.html.

Utförande

Byggår

2000

Antal rum

anpassningsbart

Planlösning

Vi har i dagsläget lediga lokaler på våning 2 och 5. Våning 2 - Består av två stycken kontor som är 139 kvm. Lokalerna är ej inredda så det finns stora möjligheter för hyresgästen att anpassa lokalen efter den specifika verksamhet som ska bedrivas. Vill man ha ett större kontor finns även möjligheten att slå ihop lokalerna så man får ett kontor på 278 kvm. Våning 3 - Här har vi en ledig 139 kvm i modernt och fräscht utförande. Våning 5 - Här hyrs rum ut som är 22, 24 och 35 kvm. Ytor kan anpassas till dina behov och kan ändras allt eftersom verksamheten växer. Du har tillgång till gemensamma ytor med kök (utrustat) och mötesrum, toaletter och dusch. OBS! våning 5 är fullt uthyrd i dagsläget men hör gärna av er så kan vi kontakta er om någon lokal blir ledig.

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 22 278

Ekonomi

I hyran ingår

Värme, skatt, el

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage

Parkeringsmöjligheter

Kommunikationer

SL-buss

Vägbeskrivning

Ta väg 222 från Stockholm och sväng av mot Gustavsberg

Länkar

Idrottsvägen 8
Sökhjälp