Skriv ut

Skapa PDF

Idrottsvägen 8, Porslinskvarteren

gustavsberg

LD Huset ligger mitt i Gustavsberg i den nya framväxande stadsdelen Porslinskvarteren. Vi hyr ut moderna kontorslokaler från 24 till 278 kvm.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor, Kontorshotell, Lager/Logistik, Övrigt
Storlek: 24 - 278 m²
Tillträde: Efter överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

LD Huset ligger mitt i Gustavsberg, Värmdö, närmare bestämt i den nya framväxande stadsdelen Porslinskvarteren (f.d. Fabriksstaden) ett stenkast från Gustavsbergs Hamn. Huset är byggt år 2000 och består av 7 våningar med kontorsytor som utformas efter hyresgästens önskemål. Vi har idag kontorsrum från 24 kvm till större kontor bestående helt våningsplan på 278 kvm. Vi utformar gärna kontorsytor efter önskemål. Med etablering i området har du goda kommunikationer till Nacka och Stockholm, endast 20 minuter med kollektivtrafik till Slussen. För mer information kan ni besöka http://ldhuset.se/lokaler.html.

Utförande

Byggår

2000

Antal rum

anpassningsbart

Planlösning

Vi har i dagsläget lediga lokaler på våning 2 och 5. En större kontorslokal blir även tillgänglig på våning 4 den 1 december 2016. Våning 2 - Består av två stycken kontor som är 139 kvm. Lokalerna är ej inredda så det finns stora möjligheter för hyresgästen att anpassa lokalen efter den specifika verksamhet som ska bedrivas. Vill man ha ett större kontor finns även möjligheten att slå ihop lokalerna så man får ett kontor på 278 kvm. Våning 4 - Här har vi en ledig modern kontorslokal på 168 kvm. Denna lokal är idag uthyrd men kommer bli tillgänglig från 1 december 2016. Kontakta oss för mer info! Våning 5 - Här hyrs rum ut som är 11, 22 och 24 kvm. Ytor kan anpassas till dina behov och kan ändras allt eftersom verksamheten växer. Du har tillgång till gemensamma ytor med kök (utrustat) och mötesrum, toaletter och dusch.

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 24 278

Ekonomi

I hyran ingår

Värme, skatt, el

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage

Parkeringsmöjligheter

Kommunikationer

SL-buss

Vägbeskrivning

Ta väg 222 från Stockholm och sväng av mot Gustavsberg

Länkar

Sökhjälp