Skriv ut

Skapa PDF

Östergatan 39, Centrum

malmö

Nu har vi nöjet att erbjuda en fin kontorslokal precis vid Malmö Centralstation. Ytan är delbar och vi kan hitta en lösning för just ert företag.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 760 - 1 682 m²
Karta

Information

Beskrivning

Vi erbjuder nu en kontorslokal endast ett stenkast från Malmö Centralstation, perfekt för den som pendlar eller vill sitta i närheten av Malmös puls. Du välkomnas av en stor öppen yta som i dagläget har reception och kundmottagning. Det finns ett större öppet landskap i mitten av lokalen och kontoret erbjuder även en hel del enskilda rum. Naturligtvis finns här fina och praktiska konferensrum. Något av dessa kan smidigt delas av med en vikvägg för att optimera användingsområden. Längst in i lokalen finns idag lunch- och fikarum som ger de anställda en trevlig plats att umgås på när det är dags för detta. Naturligtvis fiber i fastigheten. Välkommen att boka visning!

Utförande

Planlösning

Öppen planlösning.

Övrigt

Hiss

Ja

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 760 1 682

Omgivning

Omgivning/natur

I ett av Malmös mest anrika område ligger Sonessonska huset som erbjuder 5 våningsplan med trivsamma kontorslokaler. I området hittar du det mesta. Nära till centralstation, gågata och trevliga restauranger.

Närservice

Service finns det gott om i området. Här kan du hitta det mesta inom fem minuters gångväg, bank, träningscenter och shopping. Stort utbud av finare restauranger till enklare lunchställen. De finns även restaurang i huset.

Kommunikationer

Fastigheten ligger mitt emot Centralstationen och bara några minuters promenad från Citytunneln.

Dokument

Sökhjälp