Skriv ut

Skapa PDF

Kung Oskars väg 21, Lund

lund

Ljus och fin lokal i Sockerbruksområdet.

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik, Kontor
Storlek: 84 m²
Tillträde: Augusti 2017
Karta

Information

Beskrivning

Nu finns lokal om totalt 84 kvm att hyra i nya, moderna Sockerbruksområdet. Lokalen har ett bra skyltläge med fönster åt två håll och ingång från Kung Oskars väg 21. Tillhörande förråd under lokalen, vilket kan nås via hiss eller trappa.

Utförande

Byggår

2017

Planlösning

Ljus och fin lokal om totalt 84 kvm (varav 12 kvm förråd) med fönster åt två håll. Stora fönsterpartier och glasad dörr. Tillhörande förråd under lokalen, vilket kan nås via hiss eller trappa..

Övrigt

Övrigt

Tillträde från augusti 2017.

Övrigt

Takhöjd

2,7 m

Ytor Max Kr/m2/år
Övrigt 84

Omgivning

Omgivning/natur

På Lunds sista centrala industritomt, endast ett stenkast från centralstationen, universitetet och centrum utvecklar Lunds kommun det gamla sockerbruksområdet. JM är med och förvandlar området till en levande del av staden med bostäder, affärslokaler och trevliga kvartersgårdar. I takt med att Sockerbruksområdet omvandlats har områdets attraktionskraft blivit ännu större. De som flyttar hit blir en del av det växande utbudet av verksamheter i detta centrala område.

Närservice

Utöver Sockerbruksområdets växande serviceutbud finns hela Lunds centrum inom gångavstånd. Där finns naturligtvis det mesta man kan tänka sig i form av butiker och samhällsservice.

Kommunikationer

Sockerbruket ligger intill Lunds viktigaste knutpunkt Centralstationen. På ett par minuters gångväg finns fjärrtåg, pågatåg, bussar och taxistation. En gång- och cykelväg under Kung Oskars väg erbjuder säker transport till och från Sockerbruket. I samband med utvecklingen av Sockerbruksområdet kommer kommunen att förnya Kung Oskars väg till en boulevard med trädplantering och möjlighet för framtida spårvagnstrafik.

Dokument

Sökhjälp