Skriv ut

Skapa PDF

Solåsvägen 5A, Solåsen

jönköping

Terminalbyggnad med goda rangerytor med 89 portar med crossdocking funktion på utmärkt läge i Jönköping, närhet till E4:an och riksväg 40.

Fakta

Typ av ledig lokal: Industri/Verkstad, Lager/Logistik, Övrigt

Hyra: Hyresuppgift

Storlek: 4 000 - 10 945 m²

Tillträde: Enligt överenskommelse

Karta

Information

Utförande

Övrigt

Lokalen kan nås via: - lastkaj - lastbil - långtradare - järnvägsspår

Ytor Min Max Kr/m2/år
Lager/Logistik 4 000 10 945

Omgivning

Omgivning/natur: Området, där tidigare gamla flygplatsen låg, är idag ett stort handelscentrum som sträcker sig på bägge sidor om E4:an och inrymmer köpcenter, byggvaruhus och diverse industrier.

Närservice: I närområdet finns många restauranger att välja på och vill man ha ytterligare alternativ är det inget som hindrar. Jönköping är landets femte restaurangtätaste stad! Med närhet till köpcentret A6, Rusta, Mio möbler m fl finns goda chanser till shopping.

Kommunikationer: Fastigheten ligger lättillgänglig från E4:an, ca 3-4 minuters bilresa från Jönköpings centrum och centralstation. Buss trafikerar sträckan. Det strategiska läget vid E4:an har gjort Jönköping till ett logistikcentrum. Och lika enkelt som det är att ta sig till Jönköping bilvägen är det att flyga eller åka tåg. Axamo flygplats ligger 1,5 mil utanför stadens centrum och hit går ett antal dagliga direktflyg från Stockholm och Köpenhamn. Här finns till och med färjetrafik inom kommunen för den som så önskar!

Sökhjälp