Skriv ut

Skapa PDF

Kungsbron 2, City

stockholm

På våning 10 hittar du den här ljusa och effektiva lokalen med vacker utsikt.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor

Hyra: Hyresuppgift

Storlek: 1 064 m²

Karta

Information

Beskrivning

I entrén finns en välkomnande reception och ytor för externbesök och representation. Lokalen har öppen planlösning med flera mötesrum. Det fina pentryt med gemenskapsytor är perfekt för kreativa samtal. Ett stort plus är även terrassen med morgonsol för trevliga morgonmöten. Fastigheten är miljöcertifierad enligt Breeam. Parkering för bil och cykel finns i garaget.

Planlösning

Utförande

Byggår: 2009

Våningsplan: 10

Övrigt

Övrigt: Egen terrass och många gemenskapsytor för kreativa möten.

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 1 064

Omgivning

Omgivning/natur: Mer centralt än så här kan du inte ha ditt kontor. Bekväm närhet till Centralstationen och T-centralen. Här finns storstadspulsen och restauranger, butiker och goda kommunikationer precis utanför dörren. Karlbergskanalens vatten ligger bara några minuter bort med träningsplatser, natur och löparspår.

Närservice: Utbudet i Stockholms city är nästan obegränsat. All tänkbar service finns inom de närmsta kvarteren. Du har alltid omedelbar närhet till bra restauranger, butiker och kommunikationer. Inom fem minuters promenad hittar Drottninggatan, Åhlens och Gallerian som erbjuder ett större utbud av shopping.

Kommunikationer: Innerstadsbussarna passerar direkt utanför huset. Du är granne med knutpunkten för tunnelbana, pendeltåg, fjärrtåg, Arlanda Express och flygbussarna. Genom påfart från Klarabergsleden når du snabbt E4 och E20 med bil. På Kungsbron finns bra gång- och cykelvägar som tar dig genom de olika stadsdelarna och vidare ut från stan.

Sökhjälp