Skriv ut

Skapa PDF

Kungsbron 2, City

stockholm

Möjlighet att hyra ett större, effektivt kontor i bästa cityläge precis vid Centralstationen. Fantastiskt ljusinsläpp via stora fönster.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 1 529 m²
Karta

Information

Beskrivning

I entrén finns en välkomnande reception och ytor för externbesök och representation. Lokalen har blandad planlösning. Det fina pentryt med gemenskapsytor är perfekt för kreativa samtal och möten. Fastigheten är miljöcertifierad enligt Breeam. Parkering för bil och cykel finns i garaget.

Planlösning

Utförande

Byggår

2009

Våningsplan

9

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 1 529

Omgivning

Omgivning/natur

Mer centralt än så här kan du inte ha ditt kontor. Bekväm närhet till Centralstationen och T-centralen. Här finns storstadspulsen och restauranger, butiker och goda kommunikationer precis utanför dörren. Karlbergskanalens vatten ligger bara några minuter bort med träningsplatser, natur och löparspår.

Närservice

Utbudet i Stockholms city är nästan obegränsat. All tänkbar service finns inom de närmsta kvarteren. Du har alltid omedelbar närhet till bra restauranger, butiker och kommunikationer. Inom fem minuters promenad hittar Drottninggatan, Åhlens och Gallerian som erbjuder ett större utbud av shopping.

Kommunikationer

Innerstadsbussarna passerar direkt utanför huset och lokalen. Du är granne med knutpunkten för tunnelbana, pendeltåg, fjärrtåg, Arlanda Express och flygbussarna. Genom påfart från Klarabergsleden når du snabbt E4 och E20 med bil. På Kungsbron finns bra gång- och cykelvägar som tar dig genom de olika stadsdelarna och vidare ut från stan.

Övrig information

Övrigt

Möjlighet att hyra ett större effektivt kontor i bästa läge.

Sökhjälp