Skriv ut

Skapa PDF

Kungsbron 18, City

stockholm

På bottenvåningen i gatuplan hittar du den här ljusa och effektiva kontorslokalen med egen entré.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 344 m²
Karta

Information

Beskrivning

Ett unikt tillfälle att hyra en kontorslokal i gatuplan med entré och stora fönster ut mot Kungsbron och även fri utsikt över Centralens spårområde och Klara sjö. Lokalen har öppen planlösning med möjlighet till flera mötesrum. Loklen är perfekt för det kreativa kontoret som gärna visar sin verksamhet utåt. Fastigheten är miljöcertifierad enligt Breeam. Parkering för bil och cykel finns i garaget.

Planlösning

Utförande

Byggår

2009

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 344

Omgivning

Omgivning/natur

Mer centralt än så här kan du inte ha ditt kontor. Bekväm närhet till Centralstationen och T-centralen. Här finns storstadspulsen och restauranger, butiker och goda kommunikationer precis utanför dörren. Karlbergskanalens vatten ligger bara några minuter bort med träningsplatser, natur och löparspår.

Närservice

Utbudet i Stockholms city är nästan obegränsat. All tänkbar service finns inom de närmsta kvarteren. Du har alltid omedelbar närhet till bra restauranger, butiker och kommunikationer. Inom fem minuters promenad hittar Drottninggatan, Åhlens och Gallerian som erbjuder ett större utbud av shopping.

Kommunikationer

Innerstadsbussarna passerar direkt utanför huset och lokalen. Du är granne med knutpunkten för tunnelbana, pendeltåg, fjärrtåg, Arlanda Express och flygbussarna. Genom påfart från Klarabergsleden når du snabbt E4 och E20 med bil. På Kungsbron finns bra gång- och cykelvägar som tar dig genom de olika stadsdelarna och vidare ut från stan.

Sökhjälp