Skriv ut

Skapa PDF

Östra Järnvägsgatan 27, City

stockholm

Den perfekta lokalen för företaget som vill ha en öppen planlösning kombinerat med arbetsrum och konferensrum.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 363 m²
Karta

Information

Beskrivning

Stora fönster från golv till tak mot Östra Järnvägsgatan och Norra Bantorget får de långsmala ytorna att kännas stora och rymliga. Ett pentry mitt i lokalen gör att det vid behov går att skapa en extern och intern del. Fastigheten har ett av Stockholms mest centrala lägen granne med Centralstationen, men har tack vare god isolering ändå ett tyst och lugnt klimat. Fastigheten är miljöcertifierad enligt Breeam. Parkering för bil och cykel finns i garaget.

Planlösning

Utförande

Våningsplan

4

Övrigt

Övrigt

Rymligt med höga fönster och sociala ytor centralt i lokalen.

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 363

Omgivning

Omgivning/natur

Mer centralt än så här kan du inte ha ditt kontor. Bekväm närhet till Centralstationen och T-centralen. Här finns storstadspulsen och restauranger, butiker och goda kommunikationer precis utanför dörren. Karlbergskanalens vatten ligger bara några minuter bort med träningsplatser, natur och löparspår.

Närservice

Utbudet i Stockholms city är nästan obegränsat. All tänkbar service finns inom de närmsta kvarteren. Du har alltid omedelbar närhet till bra restauranger, butiker och kommunikationer. Inom fem minuters promenad hittar Drottninggatan, Åhlens och Gallerian som erbjuder ett större utbud av shopping.

Kommunikationer

Innerstadsbussarna passerar direkt utanför huset. Du är granne med knutpunkten för tunnelbana, pendeltåg, fjärrtåg, Arlanda Express och flygbussarna. Genom påfart från Klarabergsleden når du snabbt E4 och E20 med bil. På Kungsbron finns bra gång- och cykelvägar som tar dig genom de olika stadsdelarna och vidare ut från stan.

Sökhjälp