Skriv ut

Skapa PDF

Krossgatan 28, Vinsta

vällingby

Ledig kontorslokal i Vinsta, högst upp i byggnaden med utsikt över takåsarna.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 324 m²
Tillträde: Omgående
Karta

Information

Beskrivning

Högst upp i huset, på plan 5, finns denna kontorslokal som omfattar ett helt våningsplan om ca 324 kvm. Lokalen är synnerligen ljus och luftig tack vare att den har många fönster på var sida, och att samtliga rum genomgående är försedda med innerväggar med stora glaspartier. Vid lokalens entré finns en öppen yta i hörnläge, som är perfekt för en välkomnande reception/loungeyta. Flera av kontorsrummen är väl tilltagna och passar utmärkt såväl som konferensrum som öppet kontorslandskap. I lokalen finns även ett pentry/pausyta med plats för ca 10 personer. Utöver detta finns även förrådsrum, städskrubb och kapprum med WC-grupp. Lokalen är fräsch och i gott skick, med vitmålade väggar och textilmattor i samtliga rum, och i princip redo för omgående inflyttning. Här finns mycket goda möjligeter till anpassning och modernisering av lokalerna för att möta tillträdande hyresgästs behov av tidsenliga, effektiva och representativa lokaler.

Planlösning

Utförande

Våningsplan

5

Planlösning

Lokalen består av ett antal kontors- och konferensrum i olika storlek, som är placerade på båda sidor om den korridor som löper längs med och i mitten av lokalen. Lokalen har två entréer, i varsin ände, till två separata trapphus, varav det ena är försett med hiss. Vid ena entrén finns en öppen yta som lämpar sig väl som reception/lounge. I nära anslutning till denna yta finns även kapprum med WC-grupp , samt ett pentry med pausyta.

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 324

Omgivning

Omgivning/natur

Vinsta företagsområde ligger i nära anslutning till Hässelby, Vällingby och Vinsta/Kälvesta. Området präglas av företagande, med en stor variation av branscher representerade. Här finns billfirmor och verkstäder, trafikskola, bilbesiktning, hantverkare, tryckerier, reklam- och skyltfirmor, fastighetsbolag, Coop stormarknad, bensinstationer, m.m. I Vinsta finns en ideell och mycket aktiv företagarförening, VHV Företagsgrupp, som organiserar företag, fastighetsägare, och verksamma i Vinsta företagsområde. Föreningen anordnar regelbundna träffar, har en egen hemsida och ger även ut informationstidningen "Vinsta Vinner" fyra gånger per år.

Närservice

I Vinsta finns ett flertal lunchrestauranger med ett rikt och varierat utbud för alla smaker. Här finns även Coop stormarknad, apotek, sportaffär, gym, frisör, djuraffärer, möbelaffärer, bensinstationer, samt ett stort utbud av yrkesbutiker. I närliggande Vällingby City finns över 90 butiker och restauranger, samt all tänkbar service som vårdcentral, tandläkare, post, bank, mäklare, biograf, bibliotek, arbetsförmedling, resebyrå m.m.

Kommunikationer

Via Bergslagsvägen (väg 275) når man smidigt Spånga/Tensta och E18 i norr, och Bromma, Drottningsholmsvägen, Stockholms innerstad samt E4/Essingeleden i öster. Tunnelbanans gröna linje har station Johannelund på promenadavtånd, endast ca 500 meter från fastigheten. Strax intill fastigheten, på Skattegårdsvägen, finns hållplats för buss 116 som går mellan Vällingby Centrum och Spånga pendeltågsstation. På Lövstavägen, intill T-banestation Johannelund, stannar även bussarna 518, 541 och 543, som tar dig till Jakobsbergs station, Barkarby station, Vällingby samt Kista. Bromma flygplats ligger på bekvämt avstånd från Vinsta, och nås enkelt med bil på ett tiotal minuter.

Vägbeskrivning

Från Bergslagsvägen tar man av till Vinsta industriområde på Skattegårdsvägen, strax norr om Coop Forum. I området finns stora och tydliga skyltar som visar gatunamnen, och Krossgatan är tredje tvärgatan, räknat från infarten till området vid Bergslagsvägen.

Länkar

Sökhjälp