Skriv ut

Skapa PDF

Nettovägen 13, Järfälla

järfälla

Kontor med möjlighet att anpassa efter just era behov.

Fakta

Typ av ledig lokal

Kontor, Lager/Logistik

Hyra: Hyresuppgift

Storlek

440 m²

Tillträde

Enligt överenskommelse

Karta

Information

Beskrivning

I Järfälla finns nu en kontorslokal hyresledig. Lokalen som är ca 440 kvm ligger en trappa upp och är rumsindelad med både mindre och större kontorsrum. Då kontoret är mycket flexibel finns möjlighet att anpassa den efter just era behov och önskemål. Välkomna att kontakta oss för visning eller ytterligare info!

Utförande

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 440

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten ligger belägen i Veddesta industriområde i norra Stockholm, ca 20 km från Stockholm city. Området domineras av lätt industri, lager och handel.

Närservice

I närområdet finns det ett flertal lunchrestauranger, bensinstationer, mindre affärsverksamheter och träningsanläggningar. Inom några kilometers avstånd finns även Barkaby handelsplats, Veddesta Centrum samt Jakobsbergs Centrum med ett stort utbud av restauranger, shoppingmöjligheter och servicebutiker.

Kommunikationer

Med ett utmärkta läge alldeles intill E18 tar bilresan drygt 25 minuter in till Stockholm City och 30 minuter till Arlanda flygplats. Väljer ni att resa med lokaltrafiken så går ett flertal bussar i närområdet som smidigt tar er till Jakobsberg, Helenelund och Barkarby station (pendeltåg), Kista Centrum, Mörby Centrum och Vällingby (blå, röd och grön tunnelbanelinje).

Dokument

Sökhjälp