Skriv ut

Skapa PDF

Spjutvägen 5 B, Järfälla

järfälla

Ledig kontorslokal i hörnläge med fint ljusinsläpp i Ormbacka i Järfälla.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 321 m²
Tillträde: Omgående
Karta

Information

Beskrivning

Denna rymliga kontorslokal har ett attraktivt hörnläge på plan 1 i fastigheten, och är ljus, rymlig och väldisponerad. Lokalen har egen entré på bottenvåningen, där det finns utrymme för exempelvis kapprum och avhängning. På kontorsplanet en trappa upp möts man av en stor och välkomnande öppen yta, med pentry i direkt anslutning, samt intilliggande förråd, wc och hwc med dusch. Lokalen är i övrigt rumsindelad med ett flertal kontors- och mötesrum i varierande storlek, varav de flesta är försedda med glaspartier, vilket ger lokalen extra trevnad och bra med ljusinsläpp. Väggarna är vitmålade och samtliga rum är försedda med textilmattor. Här finns mycket goda möjligeter till anpassning och modernisering av lokalerna för att möta tillträdande hyresgästs behov av tidsenliga, effektiva och representativa lokaler.

Planlösning

Utförande

Våningsplan

1

Planlösning

Lokalens entré ligger på bottenvåningen, varifrån en interntrappa leder upp till kontorsplanet. Kontorsytan, som ligger i ett hörnläge, är i dagsläget till största delen rumsindelad, med gott om glaspartier. Runt en större öppen yta vid trappan finns pentry/pausyta/loungedel, samt förråd och wc.

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 321

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten ligger i Ormbacka Södra industriområde, intill Skälby, Veddesta och Barkarby i Järfälla. Området är en småskalig och blomstrande företagsby präglad av företagande, företrädesvis i form av lättare industrier, lager och logistik, yrkesbutiker, möbelaffär, golvbutik m.m. Ormbacka ligger strax invid Järfällavägen, intill Björkebyskolan och Viksjö Golfklubb. Det ligger även nära E18, Viksjöleden och Bergslagsvägen, samt Barkarby Handelsplats, med bl.a. IKEA och Stockholm Quality Outlet.

Närservice

I närheten av området finns bl.a. sporthall, handelsträdgård, bensinstationer, bageri, NetOnNet lagershop och Mekonomen. I närliggande Veddesta köpcentrum finns gott om närservice som bl.a. Willys, ÖoB, Veddesta Möbler, samt ett flertal restauranger. Endast 2 000 meter från fastigheten ligger dessutom Barkarby Handelsplats, som erbjuder all tänkbar service, med butiker som bl.a. IKEA, Stadium, Rusta, Kappahl, Lindex, Intersport, Jula, Dormy, ICA Maxi, Stockholm Quality Outlet, samt ytterligare ett flertal restauranger.

Kommunikationer

Bil: Området nås enkelt med bil, tack vare närheten till Viksjöleden och Bergslagsvägen (väg 275), samt E18 som leder såväl vidare västerut som till E4. Buss: Vid infarten till området finns hållplats för linje 549 (Jakobsbergs station - Vega). 200 meter bort finns även hållplats för linje 543 (Jakobsberg-Skälby-Vällingby) och 546 (Jakobsberg-Viksjö-Tensta). 800 meter bort finns dessutom hållplats för linjerna 518 (Vällingby-Barkarby-Kista) och 541 (Jakobsberg-Barkarby-Vällingby). Samtliga bussar ansluter till pendeltåget. Pendeltåg: Barkarby station (Bålsta-Sthlm-Nynäshamn), ligger ca. 1 300 meter bort och nås med buss 518 & 541. Jakobsberg station nås enkelt med bl.a. buss 549, som har hållplats intill Ormbacka.

Vägbeskrivning

Från E18 svänger man in på Viksjöleden västerut vid Trafikplats Barkarby. Efter ca. 1 000 meter tar man sedan av på Järfällavägen söderut, som man följer ytterligare ca. 1 000 meter till korsningen med Österdalsvägen och skyltningen in mot Ormbacka S industriområde.

Länkar

Sökhjälp