Skriv ut

Skapa PDF

Fabriksgatan 4, Lund

lund

Trevligt utformad lokal med utsikt åt två håll och bra skyltläge.

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik, Kontor
Storlek: 61 m²
Tillträde: Augusti 2016
Karta

Information

Beskrivning

Lokal med spännande planlösning. Bra skyltläge med flera skyltfönster och läge intill korsning. Källarförråd under lokalen finns att hyra.

Utförande

Byggår

2016

Planlösning

Ljus och fin lokal med fönster åt två håll. Stora fönsterpartier och glasad dörr. Lokalen har en spännande utformning och praktisk placering av trinett och wc i handikappstorlek längst in.

Övrigt

Övrigt

Preliminärt tillträde från augusti 2016.

Övrigt

Takhöjd

3 m

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Övrigt 61

Omgivning

Omgivning/natur

På Lunds sista centrala industritomt, endast ett stenkast från centralstationen, universitetet och centrum utvecklar Lunds kommun det gamla sockerbruksområdet. JM är med och förvandlar området till en levande del av staden med bostäder, affärslokaler och trevliga kvartersgårdar. I takt med att Sockerbruksområdet omvandlats har områdets attraktionskraft blivit ännu större. De som flyttar hit blir en del av det växande utbudet av verksamheter i detta centrala område.

Närservice

Utöver Sockerbruksområdets växande serviceutbud finns hela Lunds centrum inom gångavstånd. Där finns naturligtvis det mesta man kan tänka sig i form av butiker och samhällsservice.

Kommunikationer

Sockerbruket ligger intill Lunds viktigaste knutpunkt Centralstationen. På ett par minuters gångväg finns fjärrtåg, pågatåg, bussar och taxistation. En gång- och cykelväg under Kung Oskars väg erbjuder säker transport till och från Sockerbruket. I samband med utvecklingen av Sockerbruksområdet kommer kommunen att förnya Kung Oskars väg till en boulevard med trädplantering och möjlighet för framtida spårvagnstrafik.

Sökhjälp