Skriv ut

Skapa PDF

Sandborgsvägen 44, Enskededalen

enskede

Ledig lokal om 175 kvm i Stockholm, Enskede. Utmärkt kommunikationsläge söder om Söder.

Fakta

Typ av ledig lokal

Kontor

Hyra

1 500 kr/m²/år. I hyran ingår vatten, värme.

Storlek

175 m²

Karta

Information

Beskrivning

Våra fastigheter ligger på Sandsborgsvägen intill Nynäsvägen, 3 min från Globen med bil och 2 min promenadväg från Skogskyrkogårdens tunnelbanestation. I våra funktionella, moderna och flexibla kontorslokaler kan ditt företag ta fart och utvecklas Beskrivning: Kontorslokalen är flexibel och därför möjlig att anpassa efter just ert företags behov. Den nuvarande utformningen inkluderar ett rymligt kök och nio stora kontorsrum. Planskissen som finns bifogad visar lokalens nuvarande planlösning. Storlek: 175 m² Adress: Sandsborgsvägen 52 Område: Enskede Övrigt: Iris Förvaltnings lokaler ligger i ett av Stockholms sista småindustriområden som byggdes under 60-talet. Lokalerna blir nu praktiska kontor åt små och medelstora tjänsteföretag. Läget är idealiskt med närheten till både tunnelbana och Nynäsvägen. Lunchen kan du äta i restaurangen belägen i huvudbyggnaden för att sedan ta en promenad i de vackra omgivningarna i Skogskyrkogården. Musklerna tränar du i gymmet på BV och mjukar sedan upp dem i bastun efteråt. Vi har gästparkering utanför huvudbyggnaden och du har möjlighet att hyra plats i parkeringsgaraget. Din datatrafik kan du också förstärka med vår fasta bredbandsuppkoppling för säker och snabb uppkoppling. Den gemensamma receptionen ligger i huvudbyggnaden och behöver du telefonväxel finns det utrymme för ditt företag i den centrala växeln. Hos receptionisterna kan du boka hörsalen med plats för 34 personer i skolsittning och konferenslokaler.

Planlösning

Utförande

Byggår

1948

Renoveringsår

2016

Våningsplan

2 av 2

Antal rum

8

Planlösning

Nyrenoverad kontorslokal när tunnelbana Skogskyrkogården.

Övrigt

Övrigt

Värme ingår! Fastighetskatt tillkommer med 20kr/m2. El tillkommer med fast avgift 840kr/mån +moms Fortums säkringsavgift tillkommer Fiber Bredband finns i fastigheten.

Övrigt

Uppvärmning

Fjärrvärme

Hiss

Ja

Lokalen kan nås via

Med buss. Ett flertal SL-bussar trafikerar området, exempelvis buss 161, 183 och 193. Med bil. Läget invid Nynäsvägen ger korta restider, exempelvis 9 min till Stockholms Central och 2 min till Globen. Med cykel. Enskede har gott om cykelleder och en cy

Ventilation

Mekanisk till och frånluft

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 175

Ekonomi

Hyra

1 500 kr/m²/år. I hyran ingår vatten, värme.

I hyran ingår

Värme

Omgivning

Omgivning/natur

Natur: Skogskyrkogården ligger nästgårds och här har du vackra omgivningar med härliga promenadstråk.

Parkeringsmöjligheter/garage

Finns utanför. 500kr/ruta + moms

Närservice

Lunchrestaurang finns i huvudbyggnaden och på 10 min promenadavstånd ligger Sandsborgs Centrum där du finner det mesta i serviceväg man kan behöva. ICA, Pressbyrån, apotek, bibliotek, blomaffär, sushirestaurang och småbutiker.

Kommunikationer

Tunnelbana skogskyrkogården 300m

Vägbeskrivning

Med buss. Ett flertal SL-bussar trafikerar området, exempelvis buss 161, 183 och 193. Med bil. Läget invid Nynäsvägen ger korta restider, exempelvis 9 min till Stockholms Central och 2 min till Globen. Parkering: Gästparkering med fri parkering upp till två timmar med P-skiva. Med cykel. Enskede har gott om cykelleder och en cykelparkering under tak finns utanför huvudbyggnaden. Med T-bana. Närmast anslutande T-banestationer är Skogskyrkogården som trafikeras av grön linje 18. Dit promenerar du på två minuter.

Länkar

Sökhjälp