Skriv ut

Skapa PDF

Boställsvägen 4, Aspholmen

örebro

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 114 m²
Karta

Information

Beskrivning

Lokalen består av 6 st kontorsrum, pausrum, wc och städutrymme. Lokalen går göra om till en mer öppen planlösning. Dem flesta kotnorsrummen ligger mot parkeringen på framsidan.

Utförande

Byggår

1992

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 114

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten ligger på Aspholmen, ett av Örebros mest attraktiva områden. Ca 3 km till centrum.

Närservice

Fastighetens korta avstånd till centrum gör att serviceutbudet finns nära till hands. Örebro har ett stort utbud av sport-, kultur- och fritidsaktiviteter. Staden har också en bra variation av lunchrestauranger och caféer. Bank och diverse butiker finns i närområdet. Utmed Svartån, som ligger 500 m bort, finns utmärkta fiskemöjligheter. Kommunen i Örebro har även satsat på cykelleder runt om i staden. Gustafsvik's Golfklubb håller till 1 km från fastigheten, de erbjuder god mat och samarbetar med några av Örebros många hotell.

Kommunikationer

Kort gångavstånd till busshållplats där bussen avgår med jämna mellanrum till centrumkärnan på ungefär 15 minuter. Fastigheten är lätt att nå från E18. E18 och E20 går igenom kommunen och avståndet till Stockholm och Göteborg är 20 respektive 30 mil. 1,6 mil från fastigheten ligger Örebro flygplats har dagliga turer till Stockholm, Köpenhamn och Oslo. Järnvägsstationen är belägen cirka 1 km bort och tåget tar dig till Stockholm på 2 h.

Dokument

Sökhjälp