Skriv ut

Skapa PDF

Finvids väg 2, Upplands Väsby

upplands väsby

Bra kontor, lager & produktionslokaler ca 610 kvm.

Fakta

Typ av ledig lokal: Industri/Verkstad, Kontor, Lager/Logistik

Hyra: Hyresuppgift

Storlek: 610 m²

Tillträde: 2016-01-01

Karta

Information

Beskrivning

Flytta in hos Accurat Rostfria AB och dela fastighet med dem, vi kan erbjuda ca 610 kvm kvm blandade ytor, tillgång till gemensammma inlastningsytor och personalutrymmen. Allt till mycket bra hyra endast 700:-/kvm/år i varmhyra. I entreplan ligger kontoret på ca 100 kvm med reception, på övre plan finns kontor/produktion-/lagerytan på ca 510 kvm. Kontoren har ny ventilationsanläggning. Produktions-/lagerytan har en fri höjd under balk på ca 2,8 m och upp till tak är det ca 3,5 m. Det finns även en bra inhägnad gård för parkering/uppställning.

Utförande

Byggår: 1997

Våningsplan: 1

Övrigt

Takhöjd: 2,8 m

Hiss: Ja

Lokalen kan nås via: - lastbil - långtradare

Ytor Max Kr/m2/år
Övrigt 610

Omgivning

Omgivning/natur: Fastigheten ligger med utmärkt skyltläge intill Mälarvägen vid Runby torg granne med Hemköp. Omgivningen har en trevlig karraktär med blandad bebyggels e och känns inte som ett industriområde.

Närservice: Utöver att du hittar all tänkbar service i Väsby Centrum är det stort utbud på såväl restauranger som hotell i närområdet. Hemköp ligger som närmaste granne.

Kommunikationer: Fastigheten ligger endast någon km från Väsby centrum med pendeltåg och all tänkbar service. Ett antal bussar passerar området och går till Väsby centrum.

Vägbeskrivning: Vid Trafikplats Glädjen ta väg 850 / Mälarvägen 2,2 km ca 5 minuter med bil till Runby, fastigheten ligger intill torget med Hemköp

Dokument

Sökhjälp