Skriv ut

Skapa PDF

Arne Beurlings Torg 9A, Kista

kista

Denna smakfullt renoverade lokal ligger högst upp i fastigheten med utsikt över Arne Beurlings Torg.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 645 m²
Karta

Information

Beskrivning

Lokal i mycket gott skick till det moderna företaget. Trevliga materialval skapar karaktär i lokalen och den öppna arbetsytan erbjuder många arbetsplatser. Lokalen bör ses, ring oss för visning.

Utförande

Byggår

1980

Renoveringsår

2010

Planlösning

Öppen planlösning med mötesrum.

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 645

Omgivning

Omgivning/natur

Lokalen ligger vid Arne Beurlings torg invid Kistamässan. Victoria Tower som inrymmer både hotell, kontor, konferens, restaurang och Skybar bidrar till den aktiva omgivningen.

Närservice

I närområdet finns det både restauranger, frisör, kiosk och blomsteraffär. En mycket populär cykelaffär har etablerat sig här och är välbesökt då många cyklar till och från Kista. Kista Galleria, som ligger några minuters promenad bort erbjuder det mesta som man kan tänkas behöva, en av Sveriges mest välbesökta Gallerior.

Kommunikationer

Till Kista tar man sig enkelt med såväl tunnelbana som pendeltåg eller buss. Pendeltåget (Helenelund) går numera direkt till Arlanda och Uppsala. För den bilburne är förbindelserna goda både i norr-södergående riktning samt i öst-västlig riktning. Kista ligger nära E4 och E18. Flygbussar mellan Arlanda och Bromma stannar i Kista.

Dokument

Sökhjälp