Skriv ut

Skapa PDF

Vasagatan 3., Tranås

tranås

Flexibel produktions- och lager lokal i markplan med bra takhöjd och mindre kontorsrum.

Fakta

Typ av ledig lokal: Industri/Verkstad, Lager/Logistik
Storlek: 275 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Lokalen om 275 kvm passar utmärkt som både lager -och produktionslokal då den i stora delar har en takhöjd på ca 5,5 meter Loklalen är även utrustad med 3-4 mindre kontorsrum, passar därför perfekt till det företag som vill ha produktion/lager och kontor i samma lokal. I Hackspettens företagscenter har man dessutom tillgång till gemensamhetsutrymmen som konferensrum, fikarum, bastu & relax.

Planlösning

Utförande

Ytor Max Kr/m2/år
Industri/Verkstad 275

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten ligger centralt i Tranås med närhet till natur i form av promenadstråk och vatten. det närliggande området är blandat med kontor, bostäder och butikslokaler vilket skapar ett levande närområde.

Närservice

Promenadavstånd till centrum med stort utbud av butiker och lunchrestauranger. Runt hörnet från fastigheten finns en mataffär samt flertalet restauranger. Ett flertal hotell finns inom 500 meter från fastigheten för övernattningar.

Kommunikationer

Östgötapendeln tar dig till Linköping på cirka 30 minuter, samt till Norrköping på knappt en timme. Tranås station ligger endast på 15 minuters promenadavstånd. Staden har goda bussförbindelser inne i stadskärnan samt kommunikationer med närliggande städer. Närmsta hållplats till fastigheten är "Tranås Träffen" som trafikeras av sju busslinjer och ligger cirka 50 meter från entrén.

Vasagatan 3.
Sökhjälp